Mali biznis mesecaPromo

„Freškica“ u projektu Mali biznis meseca

Sa partnerima iz štamparije Sitoprint, obradovali smo Saru Davidovac, vlasnicu "Freškice".

U okviru programa “Mali biznis meseca”, naša radio stanica već desetu godinu zaredom pomaže novoosnovane male i porodične biznise sa teritorije Zrenjanina, pružajući podršku na početku poslovanja, onda kada je najpotrebnije.

Ovog meseca, u okviru programa, podržali smo Saru Davidovac, vlasnicu „Freškice“, mesta gde se može naručiti, pojesti ili poneti zdrav, svež i ukusan obrok.

Ovsena kaša za doručak, salata ili sendvič sa kvalitetnim i zdravim sastojcima za ručak, a sveže ceđeni sokovi za svako doba dana, glavni su aduti ovog simpatičnog lokala koji se nalazi u Gimnazijskoj 4, odmah pored škole.

Sara je mlada preduzetnica koja se u Zrenjanin doselila i odlučila da se oproba u privatnom biznisu, a da istovremeno, zaposlenim i zauzetim ljudima, ali i školarcima, ponudi zdravu opciju za obroke. Osim aktuelne ponude, u planu je proširenje menija i opcija dostave, koja bi trebalo da bude dostupna do kraja godine.

Sada funkcionišemo tako što ljudi ili lično dođu i ovde se odluče šta žele, ili nas pozovu, poruče svoj obrok i samo dođu da preuzmu ono što ih čeka spremno, kaže Sara.

Obroci i sokovi su naišli na odlične reakcije i kod mlađih i kod starijih.

Ponudu „Freškice“ možete pogledati na njihovoj instagram stranici, a svoj obrok ili oveženje možete poručiti na 069 20 11 023 i čekaće vas.

Besplatnu reklamnu kampanju i promociju na Radiju 105 i portalu 105.rs, paket reklamnog materijala od štamparije Sitoprint, kao i podršku Unije poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanin i knjigovodstvene agencije Pro Conto BSM, Sara ocenjuje kao odličan vid podrške na početku poslovanja.

Više o projektu “Mali biznis meseca” čitajte ovde.

Povezani članci

Back to top button