22.2 C
Zrenjanin
26.05.2024.

Igraonica Mitrovdan

U okviru projekta Mali biznis meseca, u saradnji sa poslovnim partnerima i prijateljima, svakog meseca predstavljamo po jednu novoosnovanu porodičnu firmu sa područja Zrenjanina. Više informacija o projektu i načinu na koji možete da se prijavite, možete pronaći na ovoj stranici.

Svako ko ima dete u kući, vrlo brzo nauči koliko igraonice i rođendaonice čuvaju kućni budžet, vreme, i najbitnije – živce. Pre nego što su postale uobičajne, istina je da je bilo davnih godina lepo kada je kuća puna za dečiji rođendan, ali – spisak stvari koji treba spremiti da se svi mali i veliki gosti počaste i vreme koje se uloži u nabavku i pripremu, kao i pospremanje posle svih koje uglavnom spadne na jednog ili dva ukućana, eventualna šteta po pokućstvu i ostale stvari – morate se složiti da su igraonice definitivno spas.

Novootvorena igraonica „Mitrovdan“ u ulici Patrijarha Pavla 28a (bivša Štrosmajerova) će vam ukloniti skoro sve muke i brige oko organizacije rođendana. Ali, igraonica Mitrovdan nije samo igraonica gde na par sati vaše dete može da proslavi jedan od najbitnijih dana u godini, u „Mitrovdanu“ možete da ostavite vaše dete na čuvanje i samo na sat ili više, ukoliko imate nekih neizostavnih obaveza i poslova.

Pored organizovanja rođendana i proslava za decu, koje su uvek pod budnim okom master psihologa Milane Todorić, isto možete organizovati i za vaše društvo na dva sata ili više.

Za sve informacije oko zakazivanja i dogovora za termine zabava, proslava, rođendana ili igranja, pozovite 064/389-34-40 ili pišite na mitrovdan.rodjendan@gmail.com

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...