Naslovna stranicaPromoModa bar & play: Besplatan igranjac ceo vikend

Moda bar & play: Besplatan igranjac ceo vikend

Dok se klinci igraju, vi uživate u omiljenom piću.

European Top 44 Airplay chart

Moda bar & play je novo mesto za sve generacije u Zrenjaninu, osmišljeno tako da spoji druženje odraslih, poslovni sastanak i zabavu za najmlađe.

Kako poslovni sastanak i dečija graja mogu zajedno? Pa lepo. Ovo mesto ima odvojeni prostor za decu koji je odlično zvučno izolovan, što deci omogućava da nesputano uživaju u igri, a da pritom ne utiču na ostale goste kafića. Kroz staklo, kojim je prostor odvojen, roditelji mogu da posmatraju klince kako se igraju, a da pritom uživaju u omiljnoj kafi ili piću. Istovremeno, u prostoru za igru, deca su pod nadzorom zaposlenih.

Prostor za decu (foto: Moda bar & play)

Prostor za decu je prostran, moderan i opremljen tako da ih podstiče na aktivnost kao i da razvija njihovu kreativnost i socijalne veštine. Osim velikog prostora za igru i animaciju, tu je lavirint sa toboganima, trampolinama i preprekama. Takođe, imaju priliku da biraju karaoke, sportske igre, boje i crtaju ili uživaju sa raznovrsnim igračkama. U planu je i otvaranje prostora za tinejdžere i organizovanje radionica koje će biti prilagođene njihovom uzrastu.

Ovog vikenda (14. i 15. maja), u igraonici Moda bara, igranje je besplatno za sve klince.

Dok se oni igraju, odraslima je omogućeno da se druže, razgovaraju ili rade uz vrhunsku kafu, sveže ceđene sokove ili neko drugo omiljeno piće. Preporuka je da probate i odlične presne kolače, a uskoro ćete moći da uživate i u osvežavajućim, prolećnim obrocima.

U pitanju je moderno opremljen, topao i prijatan prostor, gde se svakom detalju posvetila pažnja. Ako je ovo mesto vašeg sledećeg poslovnog sastanka, ne morate da brinete za bateriju na telefonu ili lap-topu. Na to su takođe mislili i obezbedili dovoljan broj mesta na kojima se možete “dopuniti”.

Prostor kafića (foto: Moda bar & play)

Rođendani i proslave

Organizacija dečijih rođendana za pamćenje, već im je postala specijalnost. Takođe, uz neku akustičnu muziku, moguće je organizovati i neke druge vrste proslava i okupljanja.

Za sve što želite da saznate, pozovite ih na 063 7738 911.

Još bolje, posetite ih u Jug Bogdana 10.

Mesto za sve generacije!

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
overcast clouds
13.9 ° C
13.9 °
12.8 °
49 %
5.8kmh
93 %
Thu
17 °
Fri
16 °
Sat
13 °
Sun
18 °
Mon
14 °