O nama

Radio 105 lokalna radio stanica iz Zrenjanina, nastala na temeljima Radija Klik FM (2011-2022). Naziv (ne i vlasništvo) smo promenili juna 2022. godine, da bismo se jasno distancirali od svih ostalih medija koji u svom nazivu sadrže ključnu reč “klik”.

Portal 105, inicijalno pokrenut kao onlajn podrška radio stanici, naišao je na sjajan odziv posetilaca, izborivši se time za ravnopravan tretman u okviru naše medijske kuće.

Radio program i portal uređuje integrisana redakcija. Plejer radija imate u linku sa desne strane (ako ovo čitate na telefonu, skrolujte dole). Slušajte nas na poslu ili kod kuće, i uživajte u odličnoj muzici.

Sve medijske sadržaje pripremamo po standardima koje smo sami postavili. Ti standardi su neuobičajeno visoki za lokalne medije, prvenstveno za radio stanicu sa skromnom zonom pokrivanja. Na radiju, svesni činjenice da 9 od 10 slušalaca bira stanicu spram muzike, plejlisti posvećujemo punu pažnju, a govorne sadržaje plasiramo veoma selektivno. Na portalu, ne kopiramo tuđe sadržaje, ne jurimo za velikim brojem objava. Poštujemo svakog slušaoca i posetioca, i želimo da se na našu radijsku frekvenciju i ove stranice vraćate sa razlogom.