Mali biznis meseca

Nemamo milionske budžete za finansiranje startapa, ali smo spremni da sa vama podelimo nešto mnogo vrednije: slušaoce radija, posetioce portala i prijatelje spremne da pomognu.

Sa ciljem da doprinesemo razvoju porodičnog preduzetništva na području Zrenjanina, svakog meseca ćemo (od prispelih prijava) odabrati po jednu novoosnovanu porodičnu firmu, kojoj ćemo pokloniti paket podrške. U njemu su, pored mesec dana besplatne reklame na radiju Klik FM, i pokloni štamparije Diginet (500 vizit karti i 2000 flajera), salona nameštaja Bela breza (radni sto), i Unije poslodavaca Srbije (Poslodavci Zrenjanina – besplatna godišnja članarina), kao i godišnji popust dobrodošlice na knjigovodstvene usluge u agenciji Pro Conto BSM.

Novoosnovana firma koju podržimo nema apsolutno nikakvih obaveza da u budućnosti koristi niti naše, niti usluge naših poslovnih partnera.

Ova ponuda važi za svaku firmu, u bilo kom obliku (radnja, d.o.o., ortačko društvo itd.), pod sledećim uslovima:

1) Akciju, kao gest dobre volje i sa najboljim namerama, sprovode firme u privatnom vlasništvu, angažovanjem sopstvenih resursa i sredstava. Niko nema nikakvu zakonsku obavezu da realizuje ovakve ideje. U našem, i poslovanju partnera u ovoj akciji, redovni klijenti i kupci imaju apsolutni prioritet, i da bi se ispunile obaveze prema njima, zadržavamo sva prava da akciju zaustavimo ili pauziramo bez prethodne najave ili navođenja razloga.

2) Firma (ili preduzetnik) zainteresovana za ovakvu vrstu podrške nije starija od dva meseca u trenutku kada nas kontaktirate (validan je datum registracije kod APR);

3) Sedište firme je na teritoriji opštine Zrenjanin;

4) Slušaoci radija Klik FM i posetioci Portala 105.rs su potencijalni kupci vaših proizvoda, odnosno korisnici vaših usluga  (zdravorazumski rečeno, nema svrhe da reklamiramo radionicu koja proizvodi elise za helikoptere, iako formalno ispunjava sve uslove);

5) Ako se u istom periodu prijavi više zainteresovanih novoosnovanih firmi, biramo po jednu svakog meseca. Prednost ćemo, u najboljoj nameri, dati malim porodičnim firmama (npr. frizerski salon u kome rade majka i ćerka ima prednost nad benzinskom pumpom), proizvodno orijentisanim firmama (npr. ručna izrada sapuna ima prednost u odnosu na butik sa turskom garderobom), i onima koji tržištu ponude nešto novo (npr. indonežanski restoran ima prednost u odnosu na burek i jogurt). Ako se dogodi da ne izaberemo Vas, nema ljutnje, pročitajte još jednom tačku broj 1.

Zainteresovani?

Javite se, ili pošaljite kratak e-mail, i neko iz našeg marketinga će vas kontaktirati da se dogovorimo oko detalja. Zovite ili pišite blagovremeno, dok ste još u fazi planiranja. Računajte sa time da je za pripremu kampanje i snimanje spota potrebno određeno vreme, i da se nečija besplatna kampanja najverovatnije već emituje u ovom trenutku… što znači da nije realno izvodljivo da nam se javite telefonom, predstavite se, i očekujete da Vaša reklama krene istog popodneva.