1.8 C
Zrenjanin
4.02.2023.
Naslovna stranicaInfoOd danas dostupni vaučeri za odmor u Srbiji

Od danas dostupni vaučeri za odmor u Srbiji

Vaučeri se mogu iskoristiti samo za smeštaj u odabranim ugostiteljskim objektima, najkasnije do 20. novembra ove godine.

European Top 44 Airplay chart

Danas počinje prijava za vaučere koji se mogu iskoristiti za odmor u Srbiji. Na raspolaganju je 100 hiljada vaučera u vrednosti od 5 hiljada dinara.

Pravo da se prijave za vaučere imaju svi penzioneri, svi nezaposleni, korisnici različitih naknada od država i zaposleni čija primanja ne prelaze 70 hiljada dinara mesečno.

Vaučer za odmor u Srbiji

Kako do vaučera?

Prijava se podnosi na šalterima pošte širom Srbije. Uslov je da prijava bude podneta najkasnije 30 dana pre početka aranžmana, kao i da se potrebna dokumentacija predaje lično.

Penzioneri prilikom prijave na uvid dostavljaju dokaze o ostvarenom pravu na penziju koji izdaje banka sa teritorije Srbije.

Zaposleni prilikom prijave dostavljaju original potvrde o zaposlenju, kao i o ostvarenoj zaradi isplaćenoj u mesecu pre podnošenja prijave.

Studenti prilažu uz prijavu i potvrdu viokoškolske ustanove o statusu prvog drugog ili trećeg stepena za tekuću školsku godinu.

Važno je na licu mesta proveriti sve podatke, jer se naknadne reklamacije ne uvažavaju.

Vaučer se koristi isključivo u ugostiteljskim objektima, izvan mesta prebivališta ili mesta studiranja. Takođe, njime se mogu platiti usluge smeštaja, u šta ne spadaju i usluge hrane, pića zdravstvene i druge usluge. Na vaučeru će se pored osnovnih podataka korisnika, nalaziti i podaci odabranog ugostiteljskog objekta u kome se vaučer može iskoristiti.

Vrednost vaučera je 5 hiljada dinara, a sve preko toga finansira se lično. Krajnji rok za korišćenje vaučera je 20. novembar.

Sve dodatne informacije moguće je dobiti na 011 2606576 i 011 2606521.

Spisak ugostiteljskih objekata u kojima se vaučeri mogu iskoristiti nalazi se na ovom linku:

https://www.vaucerisrbija.com/lista-ugostitelja

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
overcast clouds
1.8 ° C
1.8 °
1.8 °
53 %
11.4kmh
86 %
Sat
1 °
Sun
2 °
Mon
1 °
Tue
1 °
Wed
2 °