Naslovna stranicaPromoRadio 105 i Fizio spa obeležavaju Dan zaljubljenih

Radio 105 i Fizio spa obeležavaju Dan zaljubljenih

European Top 44 Airplay chart

Dugotrajno sedenje, stajanje u istom položaju i nedostatak aktivnosti mogu dovesti do bolova u telu. Bol je naš prijatelj i želi da pokaže da nešto nije u redu, da je potrebno promeniti navike. Zato je važno obratiti pažnju na signale koje vam telo šalje.

Masaža se već više od 5 milenijuma koristi kao efikasan metod lečenja. Jedna od najboljih terapija za bolove i mišićnu napetost jeste relaks masaža celog tela. Osim što opušta telo, relaks masaža je izuzetno efikasna i kao antistres terapija, pružajući istovremeno relaksaciju uma i tela. Dakle, izmasiran čovek je srećan čovek.

physiospa.rs

Pored toga, relaks masaža doprinosi jačanju imuniteta, poboljšava kvalitet sna i opšti kvalitet života. Takođe, pozitivno utiče na cirkulaciju krvi i poboljšava tonus kože. Pri izvođenju relaks masaže, poseban naglasak je na ramenima, vratu, glavi, dlanovima i stopalima, koristeći blage i umerene pokrete pritiska.

Danas, sa našim prijateljima iz Fizio spa obeležavamo Dan zaljubljenih. Relaks masažu za dvoje, u trajanju od sat vremena, danas imaš priliku da osvojiš, ukoliko pažljivo slušaš Radio 105.

Fizio spa je mesto gde možete pronaći stručan i iskusan tim fizioterapeuta koji će vam pomoći da pronađete pravu vrstu masaže za vaše potrebe. Njih možete posetiti na adresi Trg Slobode 3, u Hotelu Vojvodina ili posetiti njihovu veb stranicu physiospa.rs. Za više informacija i zakazivanje, pozovite ih na broj 063466414.

Relaks masaža, kao i mnoge druge vrste masaža, dostupne su u ponudi Fizio spa, pružajući vam potpuno iskustvo opuštanja i oslobađanja od stresa i napetosti.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
overcast clouds
16.7 ° C
16.7 °
15.1 °
55 %
9.3kmh
98 %
Tue
17 °
Wed
15 °
Thu
13 °
Fri
18 °
Sat
20 °