Naslovna stranicaPromoRobna kuća City ima sve za tvoje prolećne aktivnosti

Robna kuća City ima sve za tvoje prolećne aktivnosti

European Top 44 Airplay chart

Proleće je stiglo, temperatura je u porastu, vreme je za planiranje prolećnih aktivnosti na otvorenom. Robna kuća City je, pored standardne ponude, vrlo dobro opremljena artiklima koji će ove aktivnosti učiniti lakšim i zanimljivijim.

Za one koji su jedva dočekali lepše vreme da se sa četiri prebace na dva točka i izvuku svoje bicikle iz garaža, u ponudi su sicevi, pumpe, svetla, katanci i ostala oprema za ove dvotočkaše. Ako za prolećnu relaksaciju ipak birate reku i zabacivanje udice, deo asortimana u Robnoj kući City posvećen je pecarošima.

Zna se da se proleću i dužem boravku na otvorenom najviše raduju deca. Za mlađe, ali i one nešto starije, možete pronaći trotinete, tricikle, guralice, skejtove. Takođe, veliki broj sportskih rekvizita i zanimacija za dvorište ili terasu.

Fizičkoj aktivnosti je uvek lakše posvetiti se kad sunce ogreje, pa ako se bliži taj ponedeljka od kog počinjete sa vežbanjem, obezbedite sebi potrebnu opremu. Prostirke za vežbanje, tegove malih i nešto većih težina, trake, rukavice i još mnogo toga namenjenog vežbanju pronaći ćete u Robnoj kući City.

Vreme je, svakako, da se misli i o radovima u kući i oko kuće, a velik izbor alata, opreme za rad, šrafovske robe i pomagala za rad, čeka vas na istoj adresi.

Sve ovo i još 100 hiljada artikala iz Srbije, Kine, Mađarske, Italije i Turske, pogledajte u ulici Đure Jakšića.

Robna kuća City radi svakog radnog dana i subotom od 8 do 21h, a nedeljom od 9 do 17h.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
overcast clouds
14.3 ° C
14.3 °
14.3 °
44 %
3kmh
92 %
Thu
14 °
Fri
18 °
Sat
21 °
Sun
24 °
Mon
23 °