Uradi sam - katalog
25 C
Zrenjanin
21.06.2024.
Uradi sam - katalog
Naslovna stranicaPromoSportsko i rekreativno obrazovanje Skill Fitness u projektu Mali biznis meseca

Sportsko i rekreativno obrazovanje Skill Fitness u projektu Mali biznis meseca

Sa našim prijateljima iz Sitoprinta, obradovali smo vlasnicu Aleksandru Grujić.

U okviru projekta Mali biznis meseca, u saradnji sa poslovnim partnerima i prijateljima, svakog meseca predstavljamo po jednu novoosnovanu porodičnu firmu sa područja Zrenjanina. Više informacija o projektu i načinu na koji možete da se prijavite, možete pronaći na ovoj stranici.

U okviru programa “Mali biznis meseca”, naša radio stanica već desetu godinu zaredom pomaže novoosnovane male i porodične biznise sa teritorije Zrenjanina, pružajući podršku na početku poslovanja, onda kada je najpotrebnije.

Ovog meseca, u okviru programa, podržali smo Sportsko i rekreativno obrazovanje Skill Fitness, vlasnice Aleksandre Grujić.

Grupni, personalni treninzi, korektivni treninzi i vežbe za rešavanje problema dijastaze, odvijaju se u prostorijama Skill Fitnessa u Dr Emila Gavrila 3, a za one koji nisu u mogućnosti da ih posete, moguće je dogovoriti i online programe.

Besplatnu reklamnu kampanju i promociju na Radiju 105 i portalu 105.rs, paket reklamnog materijala od štamparije Sitoprint, radni sto salona nameštaja „Bela Breza“, kao i podršku Unije poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanin i knjigovodstvene agencije Pro Conto BSM, Aleksandra ocenjuje kao dragocene i kao jak vetar u leđa za preduzetnike početnike.

7E12A8B3 E0B3 4B8D AF0B B840F3881214

Više o programu “Mali biznis meseca” čitajte ovde.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...