16.7 C
Zrenjanin
30.05.2024.
Naslovna stranicaŽivotTrendovi za venčanja u 2024. godini

Trendovi za venčanja u 2024. godini

European Top 44 Airplay chart

Znamo da će vas neki inspirisati, dok će vas neki ostaviti bez reči. Možda ćete ih primetiti na nekom venčanju koje posetite ove godine. Ako planirate svoje venčanje ili vas samo zanima šta je u trendu ove godine, bacite pogled na ove zanimljive ideje.

Jednokratne kamere

Parovi sve više teže realističnim, autentičnim fotografijama koje beleže najemotivnije trenutke. Pored profesionalnog fotografa angažujte goste na venčanju. Poseban je užitak doživeti slike koje su zabeležili gosti koristeći pripremljene polaroid i jednokratne kamere. Nakon venčanja ćete moći da pregledate sve slike i ponovo proživite najlepše trenutke.

Tematska venčanja

Tematska venčanja su sve popularnija opcija za parove koji žele da svoj poseban dan učine još jedinstvenijim. Umesto tradicionalnog pristupa, tematsko venčanje omogućava parovima da izraze svoju individualnost kroz odabir određene teme koja će biti centralni deo celog događaja. Prednosti tematskog venčanja uključuju stvaranje atmosfere koja odražava ličnost para, interaktivno iskustvo za goste, olakšano planiranje i koordinaciju detalja, kao i stvaranje jedinstvenih uspomena koje će dugo ostati u sećanju. Na primer, ako se par upoznao u Italiji tematika može biti vezana za Italiju…

Neobični veo

U moru klasičnih venčanih detalja, ističe se novi trend neobičnih velova. Umesto tradicionalnih belih, sve više mladi se odlučuje za velove sa izražajnim aplikacijama, bogatim vezom ili čak personalizovanim detaljima poput reči ili monograma.Za one koji nisu sigurni da li žele da nose veo, postoji mnogo drugih estetskih opcija koje mogu dodati jednako šarmantan dodir, poput upečatljivih šnala za kosu, traka za glavu ili šešira. Vaš venčani stil je vaša prilika da se izrazite na jedinstven način, a neobični velovi su samo jedan od načina da to postignete.

Godina minijatura

Od buketa do torti- 2024. je godina minijatura. Ovaj trend je lako prigrliti bez obzira na vrstu proslave koju organizujete. Ako vam minijaturna haljina nije po ukusu, poslužite goste personalizovanom pitom umesto tradicionalnim parčetom torte.

vencanica

Tajni koktel

Tajne koktel karte su sve popularnije među parovima koji planiraju venčanje. Umesto da se odluče samo za jedan koktel, mnogi parovi žele da gostima ponude nekoliko različitih opcija. Možete odrediti nekoliko osoba da naruče posebno dekorisane koktele i prošire vesti. Takođe, važno je da tajni koktel ima elegantan naziv, možda inspirisan mestom gde ste imali prvi sastanak. Kako bi iznenađenje bilo još veće, parovi mogu organizovati kasno noćno posluženje, kao što je štand sa pomfritom koji će dodatno oduševiti goste.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
clear sky
16.7 ° C
16.7 °
16.7 °
83 %
1.1kmh
8 %
Čet
16 °
Pet
24 °
Sub
28 °
Ned
25 °
Pon
27 °