Naslovna stranicaPromoU ZRENJANINU OTVOREN AQUAFIT MINAQUA – zatvoreni bazen sa mineralnom vodom

U ZRENJANINU OTVOREN AQUAFIT MINAQUA – zatvoreni bazen sa mineralnom vodom

Nalazi se u ulici Petra Drapšina 15.

European Top 44 Airplay chart

Danas je počeo sa radom zatvoreni bazen “AquaFit Minaqua” u Zrenjaninu. Građani Zrenjanina imaće prilike da uživaju u blagodetima plivanja u mineralnoj vodi Minaqua koja je po svom sastavu i prisustvu prirodno rastvorenog joda slična upravo morskoj vodi.

foto: D.O.O. BB Minaqua


Iz Minaqua su poručili: Minakva je u Zrenjaninu prisutna već dugo godina. Hteli smo u gradovima gde radimo, da pružimo nešto kvalitetno i novo, pa smo u Novom Sadu otvorili Korzo dečiji park i SPA centar, a u Zrenjaninu otvaramo AQUAFIT. Time smo hteli u svakom gradu i da promovišemo sport, druženje, a ujedno i našu vodu i tehnologiju.

Ovaj AQUAFIT program je kreiran u Evropi i celom svetu od strane jedne kompanije iz Torina, čiji ćemo program uz mnogo dodataka implementirati u Zrenjaninu.

Voda u bazenu je mineralna, lekovita, slična je morskoj vodi i osim što je zdrava za piće, pokazaćemo zrenjanincima da je zdrava i za telo.

Osim bazena, tu je sauna, hamam, kao i svi ostali sadržaji neophodni za potpuno uživanje.

Kvalitet naše usluge će biti baziran na 4 principa:
• kvalitet vazduha
• kvalitet vode
• higijena
• kvalitet usluge


Temperatura vode je 32 stepena.

foto: D.O.O. BB Minaqua


Od sadržaja će biti puno džetova za masažu, vodenih kreveta, džetova za protivstrujno plivanje, raznih masažera, sauna, parno kupatilo, viši tuš.

Radno vreme za kupače je od 16.00-23.00 časova, a treninzi aqua fita su u četiri termina pre podne u trajanju od po 1.5 h.

Specijalni program AquaFit-a će se sprovoditi 45 minuta, a preostalo vreme će moći iskoristiti za
korišćenje ostalih sadržaja ili plivanje.

Cena je 600 dinara po treningu. Za kupače, cena je 1500 dinara i oni će moći 3 sata da uživaju u svim sadržajima AquaFit centra.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
overcast clouds
9.4 ° C
11.2 °
9.4 °
62 %
3.1kmh
100 %
Thu
17 °
Fri
18 °
Sat
14 °
Sun
18 °
Mon
12 °