20 C
Zrenjanin
12.06.2024.
Naslovna stranicaVesti ZrenjaninZrenjanin vesti | 22. maj

Zrenjanin vesti | 22. maj

European Top 44 Airplay chart

Zrenjanin vesti za 22. maj:

Aradac sutra ostaje bez struje

Elektrodistribucija je najavila isključenje struje u Aradcu za četvrtak, 23. maj radi izvođenja radova na mreži. Međutim, u slučaju nepovoljnih vremenskih uslova, radovi će biti odloženi. Takođe, ukoliko se radovi završe pre predviđenog vremena, Elektrodistribucija zadržava pravo da ponovo uključi napajanje korisnika pre planiranog termina.

Konkretno, u periodu od 6h do 11:30h celo naseljeno mesto će ostati bez napajanja.

A kakvo vreme nas očekuje?

Predstava „Miša Pupin Idvorski“ sutra u Narodnom pozorištu

Juče je u Narodnom pozorištu održana premijera predstave „Miša Pupin Idvorski“ povodom 170 godina od rođenje Mihajla Pupina.

Predstava „Miša Pupin Idvorski“ govori o tome kako rastući iz malih početaka, uz podršku i slobodu, pojedinac može postati veliki inovator i otkriti svet oko sebe. Ako niste stigli juče, možete je pogledati sutra, u četvrtak, 23. maja u 18h u Narodnom pozorištu „Toša Jovanović“.

Akcija dobrovoljnog davanja krvi sutra na Bagljašu

Sutra, 23. maja će se održati akcija dobrovoljnog davanja krvi u prostorijama mesne zajednice na Bagljašu. Akcija će trajati od 8h do 12h.

Crveni krst Zrenjanina poziva sve građane koji ispunjavaju zdravstvene uslove da se pridruže ovoj plemenitoj inicijativi i pruže doprinos spasavanju života.

„Svedočanstvo“ – veče operskih arija u Reformatorskoj crkvi

U subotu, 25. maja, u Reformatskoj crkvi u Zrenjaninu, operski pevač Saša Vrabac će prirediti veče operskih arija pod nazivom „Svedočanstvo“. Saša Vrabac, poznat i kao profesionalni pevač i vrsni organizator muzičkih događaja, predstaviće svoj repertoar uz podršku muzičkih talenata, uključujući Gorana Krnetu, bas solistu opere SNP-a u Novom Sadu, i Jelenu Ninković na orguljama iz Zrenjanina.

Ulaz na koncert je slobodan, ali se poziva publika da podrži humanitarni cilj događaja – izgradnju prvog dečijeg muzičkog igrališta u gradu.

zrenjanin vesti
MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
overcast clouds
20 ° C
20 °
17.3 °
84 %
4.1kmh
98 %
Sre
19 °
Čet
25 °
Pet
24 °
Sub
27 °
Ned
29 °