22.2 C
Zrenjanin
26.05.2024.
Naslovna stranica6. Simpozijum o pivu, pivarskim sirovinama i opremi

6. Simpozijum o pivu, pivarskim sirovinama i opremi

European Top 44 Airplay chart

U Zrenjaninu će danas biti otvoren 6. Simpozijum sa međunarodnim učešćem „Pivo, pivarske sirovine i oprema“. Simpozijum se organizuje uz podršku Grada Zrenjanina, u saradnji sa Institutom za ratarstvo i povrtarstvo Novi Sad, a trajaće do 27. oktobra

Događaj će okupiti veliki broj stručnjaka iz Srbije i drugih država, a prijavljen je najveći broj radova do sada, oko trideset. Učestvovaće i učesnici iz vodećih instituta Kine, njihovog Nacionalnog instituta za fermentacione tehnologije, dela koji se bavi pivarstvom, koji su učestvovali i prethodne godine. Okupiće se i učesnici iz Bugarske, Hrvatske i Slovenije. Broj učesnika se povećava, učestvuje veći broj različitih institucija i veći broj učesnika iz tih institucija.

Suorganizatori događaja su Poljoprivredni fakultet Univerziteta u Beogradu, Tehnološki fakultet Univerziteta u Novom Sadu, Visoka tehnička škola strukovnih studija iz Zrenjanina, Udruženje prehrambenih tehnologa Srbije iz Beograda, Turistička organizacija grada Zrenjanina i Turistička agencija Karavan.

Simpozijum se održava u kongresnoj sali hotela „Vojvodina“.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
broken clouds
22.2 ° C
22.2 °
19 °
51 %
7.1kmh
79 %
Ned
25 °
Pon
26 °
Uto
24 °
Sre
24 °
Čet
25 °