0.4 C
Zrenjanin
29.11.2023.
Naslovna stranicaZrenjaninZR Vesti6. Simpozijum o pivu, pivarskim sirovinama i opremi

6. Simpozijum o pivu, pivarskim sirovinama i opremi

Radio 105 i Gomex vode te na Sajam knjiga

U Zrenjaninu će danas biti otvoren 6. Simpozijum sa međunarodnim učešćem “Pivo, pivarske sirovine i oprema”. Simpozijum se organizuje uz podršku Grada Zrenjanina, u saradnji sa Institutom za ratarstvo i povrtarstvo Novi Sad, a trajaće do 27. oktobra

Događaj će okupiti veliki broj stručnjaka iz Srbije i drugih država, a prijavljen je najveći broj radova do sada, oko trideset. Učestvovaće i učesnici iz vodećih instituta Kine, njihovog Nacionalnog instituta za fermentacione tehnologije, dela koji se bavi pivarstvom, koji su učestvovali i prethodne godine. Okupiće se i učesnici iz Bugarske, Hrvatske i Slovenije. Broj učesnika se povećava, učestvuje veći broj različitih institucija i veći broj učesnika iz tih institucija.

Suorganizatori događaja su Poljoprivredni fakultet Univerziteta u Beogradu, Tehnološki fakultet Univerziteta u Novom Sadu, Visoka tehnička škola strukovnih studija iz Zrenjanina, Udruženje prehrambenih tehnologa Srbije iz Beograda, Turistička organizacija grada Zrenjanina i Turistička agencija Karavan.

Simpozijum se održava u kongresnoj sali hotela “Vojvodina”.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
clear sky
0.4 ° C
0.4 °
0.4 °
66 %
1.8kmh
0 %
Wed
0 °
Thu
11 °
Fri
21 °
Sat
18 °
Sun
4 °