Naslovna stranicaZrenjaninZR SportBliži se 6. Zrenjaninski polumaraton

Bliži se 6. Zrenjaninski polumaraton

Nekada se na Dan oslobođenja grada organizovala ulična trka u Zrenjaninu. Ove godine, tog dana, trčaće se 6. Zrenjaninski polumaraton.

European Top 44 Airplay chart

Šesto izdanje popularnog trkačkog događaja u našem gradu, održaće se 2. oktobra. Zrenjaninski polumaraton, prošle godine, okupio je oko 600 atletičara i rekreativaca iz cele Srbije, a trka je bila jedan u nizu događaja kojim je Zrenjanin obeležio godinu u kojoj je nosio titulu Evropski grad sporta. Zvanična promoterka polumaratona bila je Olivera Jevtić.

FB stranica Zrenjaninski polumaraton

Za sve one koji nose lepe uspomene iz prošlog oktobra i za one koji tek žele da stvaraju te uspomene, organizatori će se potruditi da opravdaju očekivanja i zadrže poverenje trkača.

Ruta trke ostaće ista kao i prethodnih godina. Staza je kružna, bez većih uspona, a trčaće se kroz uži centar grada i naselja Ruža Šulman i 4. Juli.

Ruta 6. Zrenjaninskog polumaratona

Start svih trka planiran je za 11 časova, a trkači mogu da biraju distance od 7 ili 21 kilometar ili da se oprobaju u štafeti 3×7 kilometara. Trka za školarce biće organizovana pre zvaničnog starta.

FB stranica Zrenjaninski polumaraton

Za neku od trka se možete prijaviti na ovom linku https://trka.rs/events/317/, a prijave su otvorene do 23. septembra u podne.

Radio 105 i portal 105.rs medijski i trkački će i ove godine podržati ovu sportsku manifestaciju.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
clear sky
23.3 ° C
23.3 °
21.7 °
41 %
9.7kmh
4 %
Tue
23 °
Wed
22 °
Thu
21 °
Fri
14 °
Sat
20 °