11.7 C
Zrenjanin
28.05.2024.
Naslovna stranicaZabavaKoje su besplatne PlayStation Plus igre za januar

Koje su besplatne PlayStation Plus igre za januar

European Top 44 Airplay chart

Besplatne igre svakog meseca dostupne su svim Playstation Plus pretplatnicima, bez obzira da li su prijavljeni za PS Plus Essential, PS Plus Extra ili PS Plus Premium.

Nove besplatne PS Plus igre uvek su dostupne prvog utorka u mesecu, a njihova najava se obično, mada ne uvek, dešava poslednje srede prethodnog meseca.

Počevši od utorka, 2. januara, pretplatnici PS Plus usluge moći će da dodaju igre A Plague Tale: Requiem, Evil West i Nobody Saves the World, svojim kolekcijama. I za razliku od PS Plus Extra i Premium igara, ove igre će ostati dostupne pretplatnicima neograničeno dok god su prijavljeni na Sony uslugu.

Pretplatnici PS Plus-a koji još nisu igrali ovo, očekuje prijatno iznenađenje, jer su sve tri sjajne igre i postavljaju visoke standarde za besplatne PS Plus igre u 2024. godini.

Pored besplatnih igara, pretplatnici PlayStation Plus usluge mogu se radovati i bonus poklonu u prvom mesecu 2024. godine. Od 2. januara, mogu preuzeti Syrinx Collection za besplatnu igru Warframe, pružajući im dodatno oružje, oklop i razne prednosti.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
clear sky
11.7 ° C
16.7 °
11.7 °
80 %
2.1kmh
0 %
Uto
25 °
Sre
24 °
Čet
25 °
Pet
28 °
Sub
21 °