0.4 C
Zrenjanin
29.11.2023.
Naslovna stranicaProjektiMali biznis mesecaMoba Autodetailing u projektu Mali biznis meseca

Moba Autodetailing u projektu Mali biznis meseca

Sa štamparijom Sitoprint, našim partnerima u projektu, obradovali smo Petra, vlasnika ove mobilne autoperionice.

Radio 105 i Gomex vode te na Sajam knjiga

U okviru programa “Mali biznis meseca”, naša radio stanica već desetu godinu zaredom pomaže novoosnovane male i porodične biznise sa teritorije Zrenjanina, pružajući podršku na početku poslovanja, onda kada je najpotrebnije.

Ovog meseca, u okviru programa, podržali smo Petra Jurkovića, vlasnika mobilne autoperionice Moba Autodetailing.

Petar ima samo 21 godinu, a ideja za pokretanje biznisa se rodila kada je ispred zgrade sebi i nekim komšijama prao i sređivao automobile. Interesovanje je bilo sve veće i odlučio je da osnuje firmu i ozbiljno se bavi ovim poslom.

Osnovno i dubinsko pranje vozila, poliranje vozila i farova, nega kožnih elemenata, usluge su koje možete dobiti u prostoru perionice koja se nalazi na Bagljašu u Meše Selimovića 1.

Usluge sređivanja vozila ili dubinsko pranje nameštaja možete dobiti i na kućnoj adresi. Više informacija o uslugama perionice Moba Autodetailing možete dobiti na 062 461377 ili putem FB i IG stranice.

Besplatnu reklamnu kampanju i promociju na Radiju 105 i portalu 105.rs, paket reklamnog materijala od štamparije Sitoprint, kao i podršku Unije poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanin i knjigovodstvene agencije Pro Conto BSM, Petar ocenjuje kao odličan vid podrške na početku poslovanja.

Više o projektu “Mali biznis meseca” čitajte ovde.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
clear sky
0.4 ° C
0.4 °
0.4 °
66 %
1.8kmh
0 %
Wed
0 °
Thu
11 °
Fri
21 °
Sat
18 °
Sun
4 °