Mali biznis meseca

Moba Autodetailing u projektu Mali biznis meseca

Sa štamparijom Sitoprint, našim partnerima u projektu, obradovali smo Petra, vlasnika ove mobilne autoperionice.

U okviru programa “Mali biznis meseca”, naša radio stanica već desetu godinu zaredom pomaže novoosnovane male i porodične biznise sa teritorije Zrenjanina, pružajući podršku na početku poslovanja, onda kada je najpotrebnije.

Ovog meseca, u okviru programa, podržali smo Petra Jurkovića, vlasnika mobilne autoperionice Moba Autodetailing.

Petar ima samo 21 godinu, a ideja za pokretanje biznisa se rodila kada je ispred zgrade sebi i nekim komšijama prao i sređivao automobile. Interesovanje je bilo sve veće i odlučio je da osnuje firmu i ozbiljno se bavi ovim poslom.

Osnovno i dubinsko pranje vozila, poliranje vozila i farova, nega kožnih elemenata, usluge su koje možete dobiti u prostoru perionice koja se nalazi na Bagljašu u Meše Selimovića 1.

Usluge sređivanja vozila ili dubinsko pranje nameštaja možete dobiti i na kućnoj adresi. Više informacija o uslugama perionice Moba Autodetailing možete dobiti na 062 461377 ili putem FB i IG stranice.

Besplatnu reklamnu kampanju i promociju na Radiju 105 i portalu 105.rs, paket reklamnog materijala od štamparije Sitoprint, kao i podršku Unije poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanin i knjigovodstvene agencije Pro Conto BSM, Petar ocenjuje kao odličan vid podrške na početku poslovanja.

Više o projektu „Mali biznis meseca“ čitajte ovde.

Povezani članci

Back to top button