Naslovna stranicaVestiVestiNove mere Kriznog štaba

Nove mere Kriznog štaba

Kod funkcionisanja ugostiteljskih objekata izvan tržnih centara izmene nema, školarci se vraćaju u klupe za nedelju dana.

European Top 44 Airplay chart

Završena je danas održana sednica Kriznog štaba na kojoj je doneta odluka da tržni centri ostanu zatvoreni do ponedeljka. Takođe, kada su u pitanju škole – planirano je da se deca u učionice vrate od 19. aprila, odnosno od narednog ponedeljka, izjavio je epidemiolog Branislav Tiodorović.

Ugostiteljski objekti unutar tržnih centara još uvek neće moći da rade, dok, kada su u pitanju ostali restorani, kafići, za sada nema popuštanja trenutnih mera kada je u pitanju ova delatnost, a koje podrazumevaju popunjenost bašte do 50 odsto kapaciteta uz razmak među stolovima od najmanje dva metra. Radno vreme je ograničeno do 22h, dok šalterska prodaja i dostava mogu da se obavljaju 24 sata.

Ukoliko se nastavi trenutna epidemiološka situacija koju karakteriše pad novoobolelih, na nekoj od narednih sednica će biti reči i o vraćanju ugostiteljskih objekata na normalan režim rada, rekao je epidemiolog Branislav Tiodorović.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
clear sky
6.8 ° C
6.8 °
6.8 °
71 %
1.6kmh
10 %
Thu
13 °
Fri
14 °
Sat
16 °
Sun
18 °
Mon
10 °