Naslovna stranicaZrenjaninServisne informacijePere Dobrinovića i okolne ulice bez vode do večeras

Pere Dobrinovića i okolne ulice bez vode do večeras

Prema sadašnjim prognozama vodosnabdevanje će biti stabilizovano oko 23h.

European Top 44 Airplay chart

Danas tokom prepodneva u ulici Pere Dobrinovića došlo je do oštećenja vodovodne mreže tokom izvođenja radova JKP “Toplana”. Bez vode je ostao potez koji podrazumeva ulice Pere Dobrinovića, Uroša Predića, deo Laze Kostića i super-market “Lidl”. Prema saopštenju JKP “Vodovod i kanalizacija” stabilizacija vodosnabdevanja se očekuje kasno večeras.

Kako je navedeno, do oštećenja je došlo tokom radova koje u ovoj ulici obavljaju radnici JKP “Toplana”. S obzirom na to da je u pitanju teško oštećenje koje zahteva zamenu cevi vodovodne mreže dužine 250 metara, za šta je potrebno više vremena, iz “Vodovoda” su odlučili da za to vreme privremeno premoste deo mreže iznad zemlje.

Trenutno je u toku raščišćavanje terena, a prema sadašnjim prognozama, sa radovima bi trebalo da se počne oko 18h. Ukoliko sve bude išlo prema planu trebalo bi da radovi budu završeni u roku od pet sati, odnosno oko 23h, kada se očekuje i stabilizacija vodosnabdevanja u ovom delu grada.

U vezi sa radovima na oštećenom delu mreže pod zemljom kao i vremenu koje će biti potrebno za njihov završetak, kako je iz ovog javnog preduzeća rečeno, javnost će biti blagovremeno obaveštena.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
overcast clouds
16.7 ° C
16.7 °
15.1 °
55 %
9.3kmh
98 %
Tue
17 °
Wed
15 °
Thu
13 °
Fri
18 °
Sat
20 °