17.3 C
Zrenjanin
31.05.2024.
Naslovna stranicaPortal EPS-a,"Uvid u račun" ponovo je dostupan

Portal EPS-a,“Uvid u račun“ ponovo je dostupan

European Top 44 Airplay chart

Portal „Uvid u račun“ je ponovo dostupan korisnicima, omogućavajući im preuzimanje e-računa i elektronsko plaćanje. Na portalu su sada dostupni računi za decembar 2023. godine, kao i kompletna arhiva računa i uplata tokom prethodne tri godine. Korisnici imaju detaljan pregled potrošnje po zonama i tarifama.

Svi decembarski računi su takođe dostavljeni Pošti Srbije, a građanima je pružen rok za popust za redovno plaćanje do 29. januara. U slučaju reklamacija, EPS je ponovo omogućio pristup kol-centru kako bi brzo i efikasno rešio sve nedoumice korisnika.

EPS naglašava da digitalna pretnja nije ugrozila proces proizvodnje električne energije niti bezbednost podataka korisnika u bilo kojem trenutku. Preduzete su opsežne mere radi osiguranja da se slični incidenti ne ponove.

„Unapređenje digitalne bezbednosti postavljeno je kao ključni prioritet, a zbog složenosti sistema, EPS postepeno vraća IKT sisteme u funkciju“, ističu iz EPS-a. Dodaju da je veći deo IT sistema ponovo aktivan sa poboljšanom bezbednošću, a intenzivno se radi na obnovi rada šaltera.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
scattered clouds
17.3 ° C
17.3 °
17.3 °
79 %
1.7kmh
40 %
Pet
23 °
Sub
28 °
Ned
26 °
Pon
29 °
Uto
20 °