20 C
Zrenjanin
12.06.2024.
Naslovna stranicaZrenjanin objavio javni poziv za karticu "Cena minus za 3+"

Zrenjanin objavio javni poziv za karticu „Cena minus za 3+“

Prijave za karticu su moguće tokom cele godine.

European Top 44 Airplay chart

Grad Zrenjanin objavio je novi javni poziv za ostvarivanje prava na Ponosnu karticu “Cena minus za 3+“.

Prijava za ovu karticu biće otvorena tokom cele godine, a pravo da se prijave imaju porodice i roditelji sa troje i više dece, od kojih je bar jedno maloletno, sa prebivalištem na teritoriji grada Zrenjanina.

Pokret za decu „Tri plus“ iz Čačka, realizuje ovaj projekat, a kartica omogućava razne popuste i pogodnosti kod privrednih i pravnih subjekata sa kojima udruženje ima potpisane sporazume o saradnji.

Dodatne informacije zainteresovani roditelji mogu da dobiju u Odeljenju za društvene delatnosti, svakog radnog dana od 8 do 14 časova ili na 023 315 00 51. Takođe, informacije o projektu i kartici, možete pronaći na ovom linku:

https://triplus.org.rs

Kako bi porodice sa troje i više dece sa teritorije Zrenjanina imale više pogodnosti i popusta u svom gradu, gradonačelnik Simo Salapura je pozvao i sve zrenjaninske privredne i pravne subjekte sa da se uključe u ovu akciju. To mogu da učine tako što će potpisati ugovor sa udruženjem „Tri plus“.

Javni poziv, uz dokumentaciju koju je neophodno priložiti, objavljen je na sajtu Grada Zrenjanina, na delu stranice Konkursi i oglasi.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
overcast clouds
20 ° C
20 °
17.3 °
84 %
4.1kmh
98 %
Sre
19 °
Čet
25 °
Pet
24 °
Sub
27 °
Ned
29 °