Poslednje očitavanje vodomera u godini

Poslednje redovno očitavanje vodomera za ovu godinu u Zrenjaninu trajaće do kraja oktobra, nakon čega će početi očitavanje vodomera i u naseljenim mestima. Terenski timovi su na terenu svakog radnog dana od 8 do 14 časova. Molimo korisnike da omoguće pristup vodomeru.

Započelo je poslednje redovno očitavanje vodomera za korisnike usluga JKP “Vodovod i kanalizacija” u Zrenjaninu i trajaće do 25. septembra. Nakon toga, zbog distribucije septembarskih računa, doći će do privremenog prekida, ali očitavanje će biti nastavljeno posle 10. oktobra i trajaće do kraja meseca.

U novembru će se očitavanje vodomera korisnika proširiti i na naseljena mesta, a raspored očitavanja biće pravovremeno obavešten.

Ekipe JKP “Vodovod i kanalizacija” će biti na terenu svakog radnog dana od 8 do 14 časova. Molimo korisnike da omoguće pristup vodomeru i olakšaju proces očitavanja, što uključuje uklanjanje svega što bi moglo ometati očitavanje vodomera, uključujući poklopce šahtova.

Za korisnike koji ne budu kod kuće prilikom dolaska čitača ili gde nije moguće izvršiti očitavanje, biće ostavljeno pisano obaveštenje s brojevima telefona na koje mogu prijaviti stanje svojih vodomera.

Budući da je ovo poslednje redovno očitavanje vodomera za ovu godinu, na osnovu kojeg će se formirati akontacije za mesečne zaduženja tokom zimske sezone kada nema očitavanja, apelujemo na korisnike da postupe po primljenom obaveštenju i prijave stanje svojih vodomera.

Korisnici koji to žele, mogu u periodu od 20. do 25. u mesecu tokom cele godine prijaviti stanje svojih vodomera na jedan od tri načina:

  • Telefonom: svakog radnog dana od 7:30 do 13:30 časova na jedan od sledećih brojeva: 535-773 ili 530-344
  • SMS porukom: na broj 064/811 60 99 (0-24 sata)
  • Slanjem e-maila: na e-mail adresu sluzba.ocitavanja@vikzr.rs (0-24 sata)

Prilikom poziva, u SMS poruci ili e-maila, potrebno je navesti: ime i prezime, adresu i mesto stanovanja, kao i stanje vodomera.