17.3 C
Zrenjanin
31.05.2024.
Naslovna stranicaŠta gledati u Narodnom pozorištu "Toša Jovanović" ove nedelje?

Šta gledati u Narodnom pozorištu „Toša Jovanović“ ove nedelje?

European Top 44 Airplay chart

Narodno pozorište „Toša Jovanović“ je na svoj repertoar dodalo ove predstave i sigurni smo da će vam se dopasti.

“Gospođa Ministarka” na Veliku scenu pozorišta izlazi u petak, 18. aprila u 20h i premda je delo napisano pre jednog veka, ništa se nije promenilo. Društvo i dalje ima iste egzistencijalne probleme i prave vrednosti nedostaju, a to ćete najbolje shvatiti ako pogledate ovu predstavu.

U petak, 19. aprila u 20h možete gledati predstavu „Dečko iz poslednje klupe“. Drama istražuje savremenu opsesiju privatnim životima, inspirisanu rijaliti programima. Glavni lik, mali voajer, ulazi u tuđe živote putem sastava koje razmenjuje sa profesorom.

U subotu, 20.aprila dođite sa decom u 11h na “Čudnovate zgode šegrta Hlapića”. Ovo je veoma poučno delo u kom je Hlapić simbol svega čega trebamo stremiti. I deca i odrasli.

Takođe u subotu, u 20h na Velikoj sceni igraće se „Telefon mrtvog čoveka“. Predstava istražuje suštinske aspekte ljudskih veza. Dok smrt označava kraj fizičke prisutnosti, emotivna i duhovna povezanost nastavlja živeti. Tehnologija olakšava komunikaciju, no često ostavljamo prostor za usamljenost jer nam nedostaje stvarna interakcija. Virtualni kontakti mogu biti površni i ne pružaju duboku vezu koja hrani dušu. Sve to je dočarano u ovoj fantastičnoj predstavi.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
scattered clouds
17.3 ° C
17.3 °
17.3 °
79 %
1.7kmh
40 %
Pet
23 °
Sub
28 °
Ned
26 °
Pon
29 °
Uto
20 °