Naslovna stranicaZrenjaninZR KulturaŠta se igra u pozorištu ovog vikenda?

Šta se igra u pozorištu ovog vikenda?

U petak i subotu od 20h igraće se predstave dramske scene, dok će u subotu od 11h vrata biti otvorena za najmlađe.

European Top 44 Airplay chart

Za vikend koji je pred nama u Narodnom pozorištu “Toša Jovanović” biće odigrane tri predstave. Petak i subota uveče biće rezervisani za dramsku scenu, dok je za subotu prepodne zakazana lutkarska predstava.

U petak, 10. decembra od 20h na repertoaru je “Naš grad”, predstava za koju je njena rediteljka Mia Knežević rekla sledeće ” Sa akcentom na teme svakodnevnog življenja, umiranja, borbe za emancipaciju, braka – ova predstava je poziv na putovanje kroz vreme i prostor. Šansa da se, uz malo gledaočevog pristanka na fantastiku, domašta pripadanje celom, velikom svetu – u ovakvom trenutku koji nas je civilizacijski zatekao i pokrenuo da se pitamo – a kuda smo zapravo krenuli?

Narodno pozorište “Toša Jovanović”, “Naš grad”

Subota prepodne je rezervisana za najmlađe i novu predstavu kada je lutkarska scena u pitanju – “Dečak i mesec” koja će se igrati od 11h, a istoga dana uveče (11. decembar) će se igrati, takođe novo ostvarenje zrenjaninskog pozorišta, “Dečko iz poslednje klupe”.

Narodno pozorište “Toša Jovanović”, “Dečko iz poslednje klupe”

Cene ulaznica su sledeće – 400 dinara za dramske predstave, a pravo na popust imaju studenti, đaci i penzioneri, dok 200 dinara koštaju karte za predstave na lutkarskoj sceni.

Biletarnica pozorišta radi svakim radnim danom osim utorkom i subotom od 10h do 12h, i od 18h do 20h, dok je nedeljom otvorena sat vremena pre početka predstave. Rezervacije se mogu obaviti putem telefona 023 560 136.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
overcast clouds
14.3 ° C
14.3 °
14.3 °
44 %
3kmh
92 %
Thu
14 °
Fri
18 °
Sat
21 °
Sun
24 °
Mon
23 °