Naslovna stranicaZabavaFilmEncanto - novi Diznijev dugometražni crtać

Encanto – novi Diznijev dugometražni crtać

Novi Diznijev animirani mjuzikl "Encanto" predstaviće nam magični svet porodice Madrigal i pretnju sa kojom se suočavaju!

European Top 44 Airplay chart

Novi dugometražni crtać Dizni produkcije predstavlja nam kolumbijsku porodicu Madrigal, skupinu magičnih bića sa posebnim (superherojskim) sposobnostima koja živi u magičnoj kući.

Svako iz ove familije ima neku posebnu moć koju ispolji u toku odrastanja – super snagu, letenje, pričanje sa životinjama… osim glavne junakinje Maribel. Ona još uvek nije ispoljila svoju moć, i mora da nauči da živi kao obično ljudsko biće u familiji bogatoj magijom i moćima koja je posmatra na razne načine, od razumevanja, preko sažaljenja pa skoro do prezira. Međutim, sve će se okrenuti naglavačke kada njihovu kuću napadnu sile zla, a cela familija izgubi svoje magijske sposobnosti.

Jubilarni šezdeseti crtać iz studija “Walt Disney Animation Studios”, “Encanto”, biće velika prekretnica za kompaniju koja proizvodi animirane igrane filmove još od od “Snežane i sedam patuljaka” 1937. Film će biti premijerno prikazan u bioskopima 24. novembra 2021. a zatim će se “Encanto” biti emitovan na Disney+ kanalu 30 dana kasnije.

Zanimljivo, za jedan muzički crtać, u trejlerima je prikazano skoro sve očekivano, osim muzike koju je komponovala Lin-Manuel Miranda. Do sada je jedina numera koja može da se čuje naslovna “Encanto“. Biće zanimljivo videti da li je film baš mjuzikl kao “Mala sirena” (Miranda takođe sprema pesme za live verziju “Male sirene”), ili više hibrid poput “Coco”, koji je imao muzičke performanse u ključnim trenucima zapleta, ali nije bio potpuni mjuzikl tokom čitavog trajanja.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
clear sky
11.1 ° C
14 °
11.1 °
59 %
3.7kmh
0 %
Tue
22 °
Wed
22 °
Thu
23 °
Fri
14 °
Sat
17 °