17.3 C
Zrenjanin
30.05.2024.
Naslovna stranicaZabavaPesme Tejlor Svift su ponovo dostupne na TikToku

Pesme Tejlor Svift su ponovo dostupne na TikToku

European Top 44 Airplay chart

Fanovi Tejlor Svift na TikToku su nedavno dobili dobru vest – njen muzički katalog je ponovo dostupan na ovoj popularnoj platformi za deljenje video sadržaja. Međutim, postoji jedna važna napomena: samo pesme koje su u vlasništvu same Tejlor Svift su dostupne, što znači da nećemo moći da čujemo pesme sa njenih albuma „Taylоr Swift“ i „Reputation“ na TikToku. Mnogi su spekulisali da je ovo potez u anticipaciji Swiftinog novog albuma „The Tortured Poets Department“, jer TikTok doprinosi masovno u smislu prodaje i popularnosti.

Tejlor Svift – reakcije obožavalaca i UMG

Ova vest je izazvala mešovite reakcije. S jedne strane, Tejlorini obožavaoci su presrećni što mogu da koriste njenu muziku u svojim video snimcima. Ali, s druge strane, ova odluka je dovela do nezadovoljstva jer je UMG (Universal Music Group) povukao muziku svojih ostalih umetnika sa TikToka. Mnogi su se zapitali zašto je Tejlor Svift izuzetak, dok su drugi umetnici zabranjeni.

UMG je dao svoje razloge za ovu odluku, uključujući kompenzaciju za svoje umetnike i zaštitu od nekih tehnoloških aspekata. Međutim, mnogi korisnici TikToka su to doživeli kao pokušaj UMG-a da izvuče više novca iz platforme.

S druge strane, TikTok je uzvratio, tvrdeći da je UMG odabrao da se udalji od platforme koja ima ogroman broj korisnika i koja je važan kanal za promociju.

Pročitajte još: Nove stare pesme Tejlor Svift? (Taylor Swift)

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
scattered clouds
17.3 ° C
17.3 °
17.3 °
79 %
1.7kmh
40 %
Pet
23 °
Sub
28 °
Ned
26 °
Pon
29 °
Uto
20 °