17.3 C
Zrenjanin
29.05.2023.
Naslovna stranicaZrenjaninLetnja stručna praksa u Zrenjaninu - poziv za firme

Letnja stručna praksa u Zrenjaninu – poziv za firme

Prijave su otvorene do 15. maja.

European Top 44 Airplay chart

Novi ciklus letnje stručne prakse za studente Tehničkog fakulteta “Mihajlo Pupin” biće organizovan ove godine u Zrenjaninu. Tim povodom Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanin poziva sve zainteresovane firme da se prijave i na taj način uključe mlade ljude u svoj rad. Takođe, na ovaj način firme omogućavaju studentima da budu aktivni u realnom radnom okruženju.

Ove godine, poslodavci će imati priliku da se izjasne da li žele da angažuju jednog studenta ili tim od tri studenta. Na ovaj način studenti će učiti i o timskom radu, organizaciji i podeli poslova kao i o međusobnoj komunikaciji. Angažovanjem studentskog tima, firmi se pruža mogućnost da u okviru prakse rešava i kompleksnije poslovne zadatke.

Zainteresovane firme mogu prijaviti jedan projekat do 15. maja i moraju odrediti mentora koji će se baviti studentima. Obrazac za prijavu projektnog zadatka je ovde:

Potrebno je detaljno opisati projektni zadatak, a firme će moći da iskažu potrebu za angažovanjem studenata sa smerova Informatika, Mašinstvo, Menadžment, Zaštita životne sredine.

Konkurs za studente biće otvoren nakon što se prijave za firme zatvore. Po kalendaru aktivnosti, letnja stručna praksa trajaće od jula do kraja septembra, u skladu sa mogućnostima firme.

Honorari za studente biće obezbeđeni iz budžeta Grada Zrenjanina, a nagradu za najbolje obezbediće ZREPOK.

Pravilnik letnje stručne prakse možete preuzeti ovde:

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
broken clouds
17.3 ° C
17.3 °
17.3 °
82 %
2.1kmh
72 %
Tue
23 °
Wed
21 °
Thu
25 °
Fri
27 °
Sat
20 °