1.2 C
Zrenjanin
3.12.2023.
Naslovna stranicaZrenjaninZR KulturaProgram Kulturnog centra za ovu nedelju

Program Kulturnog centra za ovu nedelju

Nemate planove za vikend? Pogledajte raspored u Kulturnom centru.

Radio 105 i Gomex vode te na Sajam knjiga

U Kulturnom centru ćete imati priliku da vidite izložbu radova učenika Zrenjaninske gimnazije. Naziv izložbe je “Moje ja, skriveno i zapreteno” i biće otvorena u malom salonu Kulturnog centra. Učenici različitih smerova gimnazije predstavili su se sa oko 22 likovna rada kroz koje su mogli da se izraze kroz različite tehnike i slikarske pravce. Poenta izložbe je razvijanje kreativnosti kod dece kako bi negovali svoju autentičnost i potencijale. Izložba će biti otvorena do 28. novembra, radnim danima od 8h do 20h.

Podsećamo vas da svake subote Kulturni centar organizuje dečije onlajn radionice u 10h, a ovaj vikend u saradnji sa Centrom za kreativno odrastanje mladih.

U subotu, 18. novembra bosanska pevačica Amira Medunjanin deo svoje turneje obeležiće u Zrenjaninu u KC. Koncert počinje u 20h, a karte možete kupiti na bilaternici KC u periodu od 10 do 12 časova, odnosno 18 do 20 časova ili pre početka koncerta.

Ko je za film?

U nedelju, 19. novembra u 11h sa mališanima dođite na Diznijev animirani film “Elemental” u kom stanovnici u obliku vatre, vode, zemlje i vazduha žive zajedno. Cena ulaznice je 250 dinara.

U nedelju vas u Kulturnom centru očekuje i berza gramofonskih ploča u periodu od 10 do 14 časova. Ukoliko imate gramofonske ploče možete ih prodati, zameniti ili kupiti nove.

Za ljubitelje rokenrola u 20 časova prikazuje se Film “YU Grupa – Trenutak sna”. Suprotno uobičajenim muzičkim dokumentarcima koji se fokusiraju samo na karijeru, ovaj film pruža intiman uvid u značaj porodice, žrtvovanja i uloge u stvaranju istorije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
broken clouds
1.2 ° C
1.2 °
1.2 °
68 %
6kmh
83 %
Sun
3 °
Mon
3 °
Tue
5 °
Wed
6 °
Thu
4 °