Naslovna stranicaZrenjaninZR VestiVIK Zrenjanin: Deo ulice Marka Oreškovića zatvoren za saobraćaj

VIK Zrenjanin: Deo ulice Marka Oreškovića zatvoren za saobraćaj

European Top 44 Airplay chart

Javno komunalno preduzeće VIK Zrenjanin započelo je radove na sanaciji havarije na fekalnoj kanalizacionoj mreži u Ulici Marka Oreškovića, počevši od 1. aprila. Zbog ovih radova, deo ulice je zatvoren za saobraćaj, ali pešacima je omogućeno kretanje pešačkom stazom.

Tačno mesto gde su radovi u toku je od raskrsnice Ulice Marka Oreškovića sa Pančevačkom do ulaska na parking prostor Gomeks Totala. Da bi se obezbedila sigurnost, ovo područje je ograđeno i obeleženo odgovarajućom saobraćajnom signalizacijom.

Radovi su kompleksni i obuhvataju zamenu oko 20 metara kanalizacionih cevi, kao i rekonstrukciju postojećih šahtova na kanalizacionoj mreži. Planirano je da radovi traju 15 radnih dana. Nakon završetka radova, ulica će ponovo biti otvorena za saobraćaj. Preduzeće će izvršiti proveru ispravnosti novih cevi i posle slaganja tla, putna površina će biti vraćena u prvobitno stanje.

Ovim radovima sprečiće se izlivanje otpadnih voda u naselju Ruža Šulman, ali će se takođe omogućiti nesmetano prikupljanje i odvođenje otpadnih voda sa područja koje pokriva crpna stanica u blizini mesta kvara.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
overcast clouds
16.7 ° C
16.7 °
15.1 °
55 %
9.3kmh
98 %
Tue
17 °
Wed
15 °
Thu
13 °
Fri
18 °
Sat
20 °