17.8 C
Zrenjanin
19.05.2024.
Naslovna stranicaZabavaPoznate ličnosti koje su otpuštene sa TV serija

Poznate ličnosti koje su otpuštene sa TV serija

European Top 44 Airplay chart

Na televiziji su mnoge poznate ličnosti izgradile karijeru i postale poznate zvezde. Iako publici deluje sve besprekorno, mnoge zvezde se slome kada se svetla reflektora ugase. U tom svetu slava je trenutna, a oni nas podsećaju da čak i najsjajnija zvezda može pasti. Ovo su poznate ličnosti koje su dobile otkaz sa TV serija.

Čarli Šin

Čarli Šin je bio jedno od najpoznatijih lica serije „Dva i po muškarca“, sve do trenutka kada je javno pokazao svoje probleme sa drogom i alkoholom. Nakon brojnih kontroverznih izjava i ponašanja, CBS je odlučio da prekine saradnju sa glumcem. To je dovelo do njegovog otkaza iz serije.

carli

Tejlor Momsen

Tejlor Momsen, poznata po svojoj ulozi u popularnoj TV seriji „Tračara“, doživela je neočekivan preokret u karijeri kada je dobila otkaz sa serije. Tumačila je lik Dženi Hamfri, mlade i ambiciozne tinejdžerke koja je prolazila kroz različite izazove u svetu visokog društva na Menhetnu. Međutim, nakon nekoliko sezona, producenti serije odlučili su da se rastanu sa Tejlor zbog njenog sve većeg angažovanja u muzičkoj karijeri i njenog kontroverznog ponašanja na setu.

Tejlor je tokom snimanja serije postala poznata i po svom izraženom stilu, često je nosila provokativnu odeću i naglašenu šminku, što je izazvalo različite reakcije javnosti i produkcije serije. Njen odlazak s „Tračare“ označio je kraj njenog angažmana u seriji i otvorio put za nove projekte u njenoj karijeri.

Iako je otkaz možda bio iznenađujuć za mnoge obožavaoce serije, Tejlor je nastavila da gradi svoju karijeru u muzičkoj industriji kao frontmenka rok benda „The Pretty Reckless“, pokazujući da je sposobna za uspeh i izvan sveta glume.

dzeni hamfri

Tomas Gibson

Tomas Gibson, poznat po svojoj ulozi agenta Arona Hotčnera u popularnoj TV seriji „Zločinački umovi“, doživeo je neočekivani preokret u karijeri kada je dobio otkaz s serije.

Gibson je tumačio glavnu ulogu u seriji kao vođa elitnog tima FBI-ja. Međutim, 2016. godine, Gibson je suspendovan nakon što je navodno fizički napao jednog od producenata serije tokom snimanja. Ova kontroverzna situacija rezultirala je otkazom glumca i njegovim brzim izlaskom iz serije.

Odlazak Tomasa Gibsona iz „Zločinačkih umova“ bio je šokantan za mnoge obožavaoce serije, posebno zbog njegove dugogodišnje prisutnosti u emisiji i uloge koju je tumačio. Nakon ovog incidenta, Gibson se suočio s izazovima u nastavku svoje glumačke karijere, dok je serija morala pronaći način da nastavi bez jednog od svojih glavnih likova.

criminal minds

Nikol Šeridan

Nikol Šeridan igrala je lik Idi Brit u popularnoj TV seriji „Očajne domaćice“. Nakon pet sezona, njen lik je ubijen u seriji, što je izazvalo mnoge spekulacije oko razloga njenog odlaska.

Šeridan je tvrdila da je dobila otkaz zbog sukoba s producentima i nezadovoljstva sa uslovima rada na setu. Podnela je tužbu protiv tvoraca serije, u kojoj je tvrdila da ju je izvršni producent Mark Čeri fizički napao i da je to bio glavni razlog njenog otkaza.

Međutim, tužba je na kraju odbačena, a sud je presudio u korist tvoraca serije, tvrdeći da otkaz nije bio rezultat navodnog fizičkog napada. Razlog su kreativne odluke vezane za razvoj priče.

idi brit
MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
broken clouds
17.8 ° C
17.8 °
17.8 °
61 %
3.4kmh
71 %
Ned
25 °
Pon
25 °
Uto
24 °
Sre
25 °
Čet
23 °