0.4 C
Zrenjanin
29.11.2023.
Naslovna stranicaZrenjaninZR KulturaCentar "Most" organizuje humanitarni koncert

Centar “Most” organizuje humanitarni koncert

Radio 105 i Gomex vode te na Sajam knjiga

Danas (25. oktobra) u 18 časova u Kulturnom centru će se održati humanitarni koncert koji organizuje Centar za pružanje usluga socijalne zaštite grada Zrenjanina “Most”. Svrha ovog humanitarnog koncerta je prikupljanje novčane pomoći kako bi jedan od korisnika dnevnog boravka “Alternativa” i njegova porodica dočekali zimu u toploj i svetloj kući.

Učenici Muzičke škole “Josif Marinković” zajedno će sa svojim profesorima učestvovati u ovom događaju muzičkim repertoarom koji su odabrali. U programu će učestvovati i Centar za očuvanje tradicionalne kulture “Đerđef” iz Zrenjanina, učenici Dramske sekcije Osnovne škole “Jovan Dučić” iz Kleka kao i deca dnevnog boravka “Alternativa” i “Naša priča”.

Usluga u Dnevnom boravku za decu i mlade sa telesnim invaliditetom odnosno intelektualnim teškoćama „Alternativa“ namenjena je deci i mladima od 5 do 26 godina. Pravo na korišćenje usluge utvrđuje Centar za socijalni rad u saradnji sa nadležnom Interesornom komisijom.

Usluga dnevnog boravka dostupna je pet radnih dana u nedelji u periodu od 7 časova do 15 časova. Korisnicima je obezbeđena kvalitetna usluga, prevoz od mesta stanovanja na teritoriji opštine do Dnevnog boravka i nazad, kao i ručak i užina. Odlascima u dnevni boravak korisnici stiču pozitivna iskustva boravka van porodice, a članovi porodice za to vreme imaju slobodno vreme za obavljanje drugih poslova. Usluga dnevnog boravka se realizuje kroz osmišljene programe u određenim vremenskim intervalima.

Organizatori koncerta pozivaju da zajedno podržimo ovu akciju.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
clear sky
0.4 ° C
0.4 °
0.4 °
66 %
1.8kmh
0 %
Wed
0 °
Thu
11 °
Fri
21 °
Sat
18 °
Sun
4 °