Šta Endru Garfild misli o novom Spajdermenu?

Zvezda filma „The Amazing Spider Man“ Endru Garfield iznosi svoja razmišljanja o Tomu Holandu u „Spider-Man: No Way Home„, nazivajući ga savršenom zvezdom za ovu ulogu. Garfield se prvi put pojavio kao Marvelov super heroj u renoviranoj franšizi kompanije Sony nakon što se serija pod vodstvom Tobija Megvajera raspala tokom razvoja četvrtog filma. Zvezda filma „The social network“ će ulogu odigrati samo kroz dva filma pre nego što je serija ponovo pokrenuta za Marvel Cinematic Universe zbog loših prihoda sa blagajni i mešovitog kritičkog prijema u film „The Amazing Spider-Man 2“.

Tom Holand Spajdermen

Holand će biti izabran da dovede Spajdermena na MCU u „Captain America: Civil War“ pre nego što će dobiti dva solo filma i pojaviti se u „Avengers: Infinity war“ i „Endgame„. U trećem solo filmu, „Spider-Man: No Way Home“, Piterov život preokrenut je naglavačke nakon što je Misterio razotkrio njegov tajni identitet na kraju filma „Spider-Man: Far From Home“, pa će se on obratiti za pomoć dr Stivenu Strejndžu kako bi iskoristio čaroliju za brisanje sećanja na njegov identitet, što će zbog (na prvi pogled greške 😉 ) izazvati cepanje u tkanju vremena i prostora.

Peter devil 1200x504 1

Endru Garfild je nedavno u „The Tonight Show with Jimmie Fallon“ razgovarao o svom radu u predstojećem biografskom filmu „The Eyes of Tammy Faye“, tokom kojeg je razgovor prešao na moguću pojavu Garfilda u filmu „Spider-Man: No Way Home“. Nakon što je još jednom opovrgao glasine da je u MCU filmu, Garfild je otkrio svoju ljubav prema Holandovoj ponovljenoj ulozi naslovnog heroja i uživanju u tome što više nije čuvar tajni franšize.

Evo šta je izjavio:

"Mislim da je Tom Holand savršeni Piter Parker i Spajdermen, tako da sam super uzbuđen. Mogu ponovo da budem samo obožavatelj, što je moja omiljena pozicija, da mogu da sedim u publici i samo razmišljam "Da, zeznuo si prijatelju, nisi to uradio kako je trebalo." Mogu da budem onaj lik što kaže kao "Da, ne volim odelo."

U ovoj fazi filmova, publika ne bi trebalo da bude iznenađena kada čuje da Garfild nastavlja da ućutkuje glasine o pojavljivanju u filmu „Spider-Man: No Way Home„, ali je lepo čuti njegovu ljubav prema Holandovom prikazivanju lika. Iako Garfieldovi filmovi nisu bili kritički dobro primljeni poput Holandovih, njegovo tumačenje lika dobilo je dosledne kritičke pohvale za realan i emotivan pristup liku, kao i povratak štreberskom Pitera Parkeru koji je poznat iz klasičnih stripova. Od kada mu je pripao pravi deo u filmu „Spider-Man: Homecoming“, publika se na sličan način zaljubila u holandski portret koji je snimio njegove nezgodne tinejdžerske godine i mešavinu duhovitosti i emocija.

Pročitajte još i Otkrivena izgubljena ruska verzija „Gospodara prstenova“