17.3 C
Zrenjanin
29.05.2023.
Naslovna stranicaZrenjaninZR KulturaZbog dana žalosti, u Zrenjaninu otkazane predstave, izložbe, Pesnička štafeta...

Zbog dana žalosti, u Zrenjaninu otkazane predstave, izložbe, Pesnička štafeta…

European Top 44 Airplay chart

Zbog trodnevne žalosti koja je u Srbiji proglašena zbog tragedije u OŠ “Vladislav Ribnikar”, odlažu se programski sadržaji kulturnih ustanova u Zrenjaninu.

Gradska narodna biblioteka “Žarko Zrenjanin” saopštila je da će početak manifestacije Pesnička štafeta, koji je bio zakazan za 8. maj, biti odložen. Manifestacija je trebalo da traje do 19. maja, a novi termin biće određen naknadno.

Narodno pozorište “Toša Jovanović” otkazalo je igranje predstava “Zlostavljanje” i “Tri praseta” koje su bile na repertoaru za petak 5. odnosno nedelju 7. maj.

Kupljene karte mogu se zameniti za predstave koje se igraju od 12. maja.

U Kulturnom centru Zrenjanina danas neće biti najavljenog otvaranja izložbe “Daske koje znače više od života”. Takođe, otakazane su i dve filmske projekcije za 7. maj planirane za 11 i 20 časova. O novom terminu otvaranja izložbe i održavanju filmskih projekcija, Kulturni centar će blagovremeno obavestiti javnost.

Otvaranje izložbe “Muzej u očima dece” zakazano za danas (5. maj) neće biti održano. Izložba će zainteresovanima biti dostupna od ponedeljka, 8. maja.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
broken clouds
17.3 ° C
17.3 °
17.3 °
82 %
2.1kmh
72 %
Tue
23 °
Wed
21 °
Thu
25 °
Fri
27 °
Sat
20 °