21.1 C
Zrenjanin
19.05.2024.
Naslovna stranicaSportOdbojkašice Srbije počinju pripreme za Ligu nacija

Odbojkašice Srbije počinju pripreme za Ligu nacija

European Top 44 Airplay chart

Odbojkašice Srbije će početi pripreme za ovogodišnje izdanje Lige nacija u nedelju, kako je danas objavio Odbojkaški savez Srbije. Pripreme će biti organizovane u Beogradu, a zbog obaveza u klubovima, reprezentativke će se pridruživati u etapama od nedelje, 28. aprila, do četvrtka, 2. maja.

Odbojkašice Srbije stizaće u etapama

Selektor Đovani Gvideti će stići u Beograd u petak, 3. maja, nakon što završi svoje obaveze u klubu. Očekuje se da će se 11 odbojkašica iz Jedinstva i TENT-a priključiti pripremama u nedelju, 5. maja. Među njima dve Zrenjaninke, Milica Vidačić i Iva Šućurović. Pored njih, na spisku Gvidetija se nalaze još dve naše sugrađanke, Rada Perović i Aleksandra Uzelac.

Odbojkašice Srbije Ana Bjelica i Hena Kurtagić će se pridružiti pripremama prema dogovoru sa selektorom Gvidetijem, uzimajući u obzir njihove obaveze u klubu.

Na početku priprema, u prvoj sedmici, prisustvovaće Slađana Mirković, Rada Perović, Vanja Bukilić, Tara Taubner, Jovana Zelenović, Aleksandra Jegdić, Stefana Pakić, Maša Kirov, Sara Lozo, Bojana Milenković, Katarina Lazović, Aleksandra Uzelac, Vanja Ivanović i Simona Mateska.

Takmičenje u grupama za ovogodišnje izdanje Lige nacija će trajati od 14. maja do 16. juna, dok će finalni turnir biti održan od 20. do 23. juna u Bangkoku.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
scattered clouds
21.1 ° C
21.2 °
21.1 °
77 %
5.8kmh
28 %
Ned
25 °
Pon
26 °
Uto
24 °
Sre
23 °
Čet
24 °