Svet tehnike

Evo šta je novo na Xbox konzolama

Platforma za igre Xbox nedavno je objavila novu ažuriranu verziju sistema koja donosi niz novih funkcija i poboljšanja za korisnike. Jedna od ključnih novina je veća sloboda u prilagođavanju pozadine početne strane.

Koje nove usluge Xbox pruža?

Pre ažuriranja, igrači su morali da biraju između dinamičke pozadine ili rotirajuće igračke umetnosti prilikom prelaska preko naslova. Sada, obe opcije su dostupne istovremeno.

Tu je i nova opcija koja omogućava korisnicima da promene boju dinamičke pozadine bez uticaja na njihovu podrazumevanu profilnu boju.

Ažurirane WiFi postavke omogućavaju konzolama da zapamte do 10 ranije korišćenih mreža, što korisnicima omogućava lako prebacivanje između njih bez ponovnog unošenja lozinki.

Ažuriranje takođe omogućava korisnicima da upravljaju pretplatama direktno sa konzole.

xbox

Za upotrebu bežičnih kontrolera, dostupna su nova ažuriranja firmware-a. Posebno je poboljšana podrška za Adaptive Controller, što omogućava veću funkcionalnost određenih perifernih uređaja za pristupačnost.

Ostale nove funkcije uključuju poboljšane navigacijske opcije u Xbox aplikaciji za PC i podršku za miša i tastaturu u Xbox Cloud Gaming-u za sve igrače.

Ovo ažuriranje predstavlja deo redovnih mesečnih poboljšanja koje Microsoft uvodi kako bi poboljšao korisničko iskustvo na ovoj platformi.

Pročitajte i Retke video igre koje vrede bogatstvo.

Povezani članci

Možda će vas zanimati:
Close
Back to top button