Naslovna stranicaZrenjaninZR KulturaNovogodišnji koncert Zrenjaninske filharmonije

Novogodišnji koncert Zrenjaninske filharmonije

Pred zrenjaninskom publikom će se naći svetski virtuoz na violini Stefan Milenković.

European Top 44 Airplay chart

Novogodišnji koncert Zrenjaninske filharmonije je zakazan za 9. januar, od 20h. Ovom prilikom solista će biti čuveni violinista Stefan Milenković.

Kako je naveo sam solsta program će ovom prilikom biti raznovrstan, sviraće i popularna dela u kojima glavnu ulogu ima violina. Svoje mesto tokom ove večeri pronaći će i novogodišnji deo muzičkog programa. Stefan Milenković će se ovom prilikom naći pred zrenjaninskom publikom ponovo nakon dve decenije.

Pored koncerta koji će biti održan 9. januara direktor Zrenjaninske filharmonije Roman Bugar je najavio i profesionalnu koncertnu sezonu u okviru koje će Kamerni orkestar imati pet ili šest koncerata, uz dva, tri koncerta filharmonije.

Koncert će se održati u Velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina gde će broj mesta zavisiti od epidemiološke situacije. Karte su u prodaji po ceni od 1000 dinara.

U Gradskoj kući je ovim povodom održana konferencija za novinare na kojoj su učestvovali violinista Stefan Milenković, direktor Zrenjaninske filharmonije Roman Bugar, programski direktor Kulturnog centra Zrenjanin Vladimir Đurić, gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
overcast clouds
16.7 ° C
16.7 °
15.1 °
55 %
9.3kmh
98 %
Tue
17 °
Wed
15 °
Thu
13 °
Fri
18 °
Sat
20 °