17.3 C
Zrenjanin
31.05.2024.
Naslovna stranicaŠta gledati u Narodnom pozorištu ovog vikenda?

Šta gledati u Narodnom pozorištu ovog vikenda?

European Top 44 Airplay chart

U srcu kulturne scene grada Zrenjanina, Narodno pozorište „Toša Jovanović“ svojim raznovrsnim repertoarom donosi izvanredna umetnička iskustva koja očaravaju publiku. Ovog vikenda vas očekuje sledeći repertoar:

U petak, 15. marta u 20h odigraće se predstava „Ljubinko i Desanka“. Predstava ostražuje usamljenost, potrebu za ljubavlju i prijateljstvom, te egzistencijalnu potrebu za potvrdom kroz toplu ljudsku interakciju i komunikaciju.

U subotu, 16. marta u 11h na lutkarskoj sceni mališani će čuti priču o borbi dobra i zla dobrih lutkica i podlog Lutka. U pitanju je predstava „Lutak Nevaljalko“.

Subota veče donosi nam predstavu „Slobodne žene Balkanske“. Priča govori o dve žene koje žive svoje sudbine na pruzi Beograd-Bar. Jedna je švercerka, a druga patriota, svaka sa svojom idejom i mukom. Priča ističe kako su smeh i humor oduvek bili važni za ovaj narod, često zamenjujući hleb u sreći i nesreći. Ukoliko vam ovo zvuči zanimljivo, zauzmite svoje mesto u 20h.

Drama „Nešto zeleno“ je adaptacija istoimene knjige za decu autorke Aleksandre. Kroz zanimljivu priču, veselu muziku i poučne poruke, deca se uče o važnosti očuvanja prirode. Dva hrabra dečaka kreću u misiju spašavanja prirode uz podršku publike. Predstava kombinuje zabavu i edukaciju, podstičući decu da postanu budući čuvari prirode. Odigraće se u nedelju, 17. marta u 18h. Za više informacija posetite http://www.nestozeleno.rs/.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
scattered clouds
17.3 ° C
17.3 °
17.3 °
79 %
1.7kmh
40 %
Pet
23 °
Sub
28 °
Ned
26 °
Pon
29 °
Uto
20 °