Naslovna stranicaProjektiMali biznis mesecaČole enterijeri - majstor po meri

Čole enterijeri – majstor po meri

U okviru projekta Mali biznis meseca, u saradnji sa poslovnim partnerima i prijateljima, svakog meseca predstavljamo po jednu novoosnovanu porodičnu firmu sa područja Zrenjanina. Više informacija o projektu i načinu na koji možete da se prijavite, možete pronaći na ovoj stranici.

Kada dođe vreme da se stan ili kuća renoviraju, da se radni ili stambeni prostor osveže ili da se sprovede neka od dugo željenih dekorativnih ideja, obično pomislimo na nered i punu kuću majstora koji se zadrže mnogo duže nego što je trebalo.
Novoosnovana firma koju vam predstavljamo ovog meseca demantuje te predrasude. Firmu „Čole enterijeri“ čini ekipa majstora koji znaju šta rade, predvođenih Goranom Čonkićem.
Svi završni i dekorativni radovi su njihova specijalnost što znači da, kada su oni u kući ili stanu, potreba za još nekim majstorom ne postoji.

„U početku sam gubio dosta poslova, jer nisam znao da radim sve. To me je nateralo da učim i kupujem nove alate i sada praktično ne postoji ono što ne mogu da ostvarim, a što klijenti zamisle“ – kaže Goran.

Kada kaže sve radove, to zaista i misli. Od radova na električnim i vodovodnim instalacijama, preko gipsanih radova, spuštanja plafona, pa sve do molerskih, farbarskih, keramičarskih, stolarskih i dekorativnih radova. „Čole enterijeri“ objedinili su sve poslove od poda do plafona.

Na preduzetnički korak se odlučio zbog toga što je shvatio da lokalnom tržištu nedostaje firma koja će se baviti svim radovima u enterijeru po principu „ključ u ruke“.
„Ljudi sve manje vremena imaju za potragu za svakim majstorom pojedinačno, žele da poslovi budu završeni što pre, a vrlo često nas angažuju kada su, recimo, na godišnjem odmoru. Očekuju da se dogovor ispoštuje i da se vrate na „gotovo“. Mi se uvek trudimo da njihova očekivanja ispunimo. Upravo to nam je donelo mnogo poslova i van Zrenjanina“ – kaže Čole.

Iako i sam naziv firme kaže da se bave enterijerom, ima tu i eksternih radova. Popločavanje dvorišta, terasa, uređivanje dvorišnih zidova i fasada kao i izgradnja bazena, takođe su njihova specijalnost

Ukoliko planirate radove u nešto od navedenih radova, Gorana možete pronaći na broju 069 187 187 1, ali pre toga imajte na umu ono što poručuje svim potencijalnim klijentima.

„Nikada ne napuštamo prostor dok vlasnik nije potpuno zadovoljan i dok ne očistimo za sobom. Kada odemo, njima ostaje samo da obuju kućne papuče i uživaju u pogledu“ – poručuje Goran iz „Čole enterijeri“.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...