Uradi sam - katalog
25 C
Zrenjanin
20.06.2024.
Uradi sam - katalog
Naslovna stranicaForum mladih sa invaliditetom pozvao poslodavce da se prijave za program radne...

Forum mladih sa invaliditetom pozvao poslodavce da se prijave za program radne prakse

European Top 44 Airplay chart

Forum mladih sa ivaliditetom je pozvao poslodavce sa teritorije Beograda, Niša, Novog Sada, Zrenjanina, Subotice I Valjeva da se prijave za program “Radna praksa za mlade sa ivaliditetom”, čiji je cilj unapređenje zapošljivanja kod mladih sa invaliditetom.

Forum mladih sa invaliditetom (FMI) ovim programom teži poboljšanju zapošljavanja mladih sa invaliditetom putem sticanja novih veština i znanja, dok će poslodavci imati pristup inovativnom modelu inkluzivne prakse za mlade sa invaliditetom.

Poslodavci neće imati finansijski trošak, a imaće podršku tokom trajanja programa uz trening koji će realizovati FMI. Pripremiće ih za program prakse, upoznati sa vrstama invaliditeta kroz komunikaciju, usklađivanje terminologije, prilagođavanje radnih uslova i okoline, kao i primenom inkluzivnih procedura tokom zapošljavanja.

Za prijavu na program, popunite obrazac na veb-sajtu FMI. Prilikom prijave, poslodavci treba da preliminarno navedu jednu ili više praktikantskih pozicija, dok će konačan izbor pozicije biti objavljen nakon završetka treninga.

Ovaj program je deo projekta „Posao po meri: Ekonomsko osnaživanje osoba sa invaliditetom,“ koji se realizuje uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) u partnerstvu sa FMI i drugim partnerima.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
clear sky
25 ° C
27.8 °
25 °
59 %
3.4kmh
8 %
Čet
25 °
Pet
37 °
Sub
35 °
Ned
32 °
Pon
31 °