Izbor za najlepše dvorište i terase na teritoriji grada Zrenjanina

Grad Zrenjanin i JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin raspisali su konkurs za najlepše uređeno privatno dvorište i najlepšu terasu na teritoriji grada Zrenjanina. Prijavni obrazac se može preuzeti na sajtu JKP “Čistoća i zelenilo Zrenjanin, kao i na sajtu grada Zrenjanina, odeljak „Konkursi i oglasi„.

Prilikom popunjavanja prijavnog obrasca potrebno je navesti lične podatke podnosioca prijave, ime i prezime, adresu, broj telefona i kategoriju za koju se prijavljuje. Uz prijavu je potrebno priložiti do 5 fotografija dvorišta / terase, koje nisu starije od mesec dana.

Pravo učešća na konkursu imaju privatna lica (privatna domaćinstva i stambene zajednice), čiji se objekat nalazi na teritoriji grada Zrenjanina (gradsko naselje i sva seoska naselja).

Traganje za najlepše uređenim dvorištem i terasom traje od ponedeljka 24. aprila i trajaće do 1. juna, posle čega će Komisija za izbor najlepšeg dvorišta i terase na teritoriji grada Zrenjanina razmotriti pristigle prijave, posetiće dvorišta i terase, koja budu u najužem izboru, i odlučiti o pobednicima. 

Pobednici konkursa će blagovremeno biti obavešteni o datumu dodele nagrada.