17.3 C
Zrenjanin
29.05.2023.
Naslovna stranicaZrenjaninZrenjaninski IKT klaster organizuje IT Info day

Zrenjaninski IKT klaster organizuje IT Info day

Ove godine i za osnovce.

European Top 44 Airplay chart

Zrenjaninski IKT klaster i ove godine će organizovati IT Info day, namenjen učenicima osnovnih i srednjih škola koji su zainetesovani za obrazovanje u oblasti informacionih tehnologija.

Organizovanjem ovakvog događaja, IKT klaster želi da mladima približi nastavak školovanja na smerovima Tehničke škole, EGŠ “Nikola Tesla” i Zrenjaninske gimnazije, kao i na studijskim programima Tehničkog fakulteta “Mihajlo Pupin” i Visoke tehničke škole strukovnih studija.

Takođe, ovo je odlična prilika da se predstave najatraktivnija zanimanja u IT sekotru, da se predstavi rad IT kompanija. Biće prilike da se razgovara i o najčešćim predrasudama koje postoje o obrazovanju i zaposlenju u IT sektoru.

IT Info day biće održan u malom amfiteatru na Tehničkom fakultetu “Mihajlo Pupin”, 28. aprila u 13 časova, za učenike srednjih škola. Događaj namenjen učenicima osnovnih škola, na istom mestu, biće održan 12. maja u 13 časova.

Svoja iskustva sa prisutnima će podeliti nekadašnji učenici i studenti iz Zrenjanina, a koji uspešno razvijaju svoje karijere u IT sektoru.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
broken clouds
17.3 ° C
17.3 °
17.3 °
82 %
2.1kmh
72 %
Tue
23 °
Wed
21 °
Thu
25 °
Fri
27 °
Sat
20 °