Uradi sam - katalog
27.8 C
Zrenjanin
16.06.2024.
Uradi sam - katalog
Naslovna stranicaZrenjaninski IKT klaster organizuje IT Info day

Zrenjaninski IKT klaster organizuje IT Info day

Ove godine i za osnovce.

European Top 44 Airplay chart

Zrenjaninski IKT klaster i ove godine će organizovati IT Info day, namenjen učenicima osnovnih i srednjih škola koji su zainetesovani za obrazovanje u oblasti informacionih tehnologija.

Organizovanjem ovakvog događaja, IKT klaster želi da mladima približi nastavak školovanja na smerovima Tehničke škole, EGŠ „Nikola Tesla“ i Zrenjaninske gimnazije, kao i na studijskim programima Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“ i Visoke tehničke škole strukovnih studija.

Takođe, ovo je odlična prilika da se predstave najatraktivnija zanimanja u IT sekotru, da se predstavi rad IT kompanija. Biće prilike da se razgovara i o najčešćim predrasudama koje postoje o obrazovanju i zaposlenju u IT sektoru.

IT info day 2023 srednje 1080x1080 1

IT Info day biće održan u malom amfiteatru na Tehničkom fakultetu „Mihajlo Pupin“, 28. aprila u 13 časova, za učenike srednjih škola. Događaj namenjen učenicima osnovnih škola, na istom mestu, biće održan 12. maja u 13 časova.

Svoja iskustva sa prisutnima će podeliti nekadašnji učenici i studenti iz Zrenjanina, a koji uspešno razvijaju svoje karijere u IT sektoru.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
broken clouds
27.8 ° C
28.4 °
27.8 °
49 %
3.2kmh
55 %
Ned
28 °
Pon
30 °
Uto
33 °
Sre
36 °
Čet
30 °