20.6 C
Zrenjanin
29.05.2024.
Naslovna stranicaOvog petka ponovo imate priliku da posetite Noćni Bazar!

Ovog petka ponovo imate priliku da posetite Noćni Bazar!

European Top 44 Airplay chart

Noćni bazar, osmi po redu u Zrenjaninu održaće se u petak, 22. marta, na maloj pijaci u Jug Bogdanovoj ulici. Posetioci će imati priliku da istraže, probaju i kupe raznovrsne domaće prehrambene proizvode, kako slane, tako i slatke, kao i da uživaju u ponudi domaćih vina i kraft piva. Osim gastronomske ponude, izlagači će predstaviti i širok spektar proizvoda, uključujući prirodnu kozmetiku, rukotvorine, unikatni nakit, odeću, i mnoge druge originalne kreacije koje su sami osmislili i proizveli.

Pijace su oduvek bile mesta okupljanja i druženja, a ova pijačna manifestacija u petak će početi u 17hi trajati do 23h. Posetioci će moći da uživaju u prijateljskoj atmosferi, razgledaju različite štandove, degustiraju specijalitete i pronađu jedinstvene proizvode koje neće pronaći u redovnim prodavnicama.

Naredni Noćni bazar u Zrenjaninu planiran je za 24. maj. Ova manifestacija se organizuje u saradnji sa Gradom Zrenjaninom, Turističkom organizacijom Grada Zrenjanina, Kulturnim centrom Zrenjanina i JKP Pijace i parkinzi.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
clear sky
20.6 ° C
20.6 °
20.6 °
71 %
4.4kmh
6 %
Sre
25 °
Čet
26 °
Pet
24 °
Sub
28 °
Ned
26 °