15.6 C
Zrenjanin
28.05.2024.
Naslovna stranicaProgram Kulturnog centra za ovu nedelju

Program Kulturnog centra za ovu nedelju

Pogledajte program Kulturnog centra od 29. novembra do 3. decembra.

European Top 44 Airplay chart

U Kulturnom centru Zrenjanina će se u sredu 29. novembra u 17h održati promocija knjige „Melodija mladosti“ autora Mile Stašević. U okviru programa, pored autorke, gost večeri je Milorad Bibin, pesnik, pisac i aforističar. Učestvuju i recitatorska sekcija „Lirski kristali“ i izvorna grupa „Zavičajni snovi“, koja svoj deo programa priprema u udruženju „Majkina kuća“. Muzičku pratnju pruža profesor Milan Bojanić na gitari. Program vode Zdenka Trifunjagić i Ervin Gazdag.

Komedija „Ženski razgovori“ sa Svetlanom Bojković, Vesnom Čipčić i Milanom Cacijem Mihailovićem u naslovnim ulogama, biće izvedena na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina u sredu sa početkom u 20h. Komedija je nastala po tekstovima Duška Radovića o muškim i ženskim razgovorima. Dobra zabava je zagarantovana. Karte po ceni od 1200 dinara mogu se kupiti na biletarnici Kulturnog centra radnim danima od 10 do 12 i od 18 do 20 časova.

U četvrtak, 30. novembra i petak, 1. decembra, biće održana „Futurologija“, tehnološka konferencija posvećena razvoju veštačke inteligencije, savremenim tehnološkim znanjima i informacijama vezanim za digitalizaciju i digitalne izazove.

Kao i svake subote, u 11h će se održati dečija onlajn radionica, a ovog puta sa lutkarkom, scenografom i kostimografom Blagovestom Vasilevom.

Magija u Kulturnom centru

U subotu, 2. decembra u 18h na velikoj sceni biće izvedena predstava “Magična komedija”. Zasnovana je na vrhunskoj magiji i kvalitetnom humoru a to će vam dokazati mađioničar kroz nju će vas voditi Strahinja. Karte koštaju 800 dinara, a u cenu je uključen i jedan online mađioničarski trik koji dobijate po završetku predstave.

U nedelju, 3. decembra krenite na putovanje sa pernatom porodicom kroz film „Pačija posla“. Polazak je u 11h, a karte možete kupiti po ceni od 250 dinara.

Kako je izgledala Srbija tokom 1996. godine tokom studentskih demonstracija protiv Miloševićevog režima pogledajte u filmu „Lost Country“ u režiji Vladimira Perišića. Početak je u 20h u nedelju. Cena ulaznice je 300 dinara.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
scattered clouds
15.6 ° C
17.3 °
15.6 °
77 %
1.2kmh
35 %
Uto
25 °
Sre
23 °
Čet
25 °
Pet
25 °
Sub
19 °