Banatska bajka u gradskoj bašti ponovo od vikenda!

Gradska bašta ulaz

Zrenjaninska manifestacija “Banatska bajka – leto u gradskoj bašti” održaće se po šesti put, od 11. juna do 28. avgusta.

Do sada je u prethodnim godinama organizovano preko tri stotine raznolikih programa sa velikim brojem učesnika iz Zrenjanina, kao i gostovanja i predstavljanja umetničkih programa, kulturnih i zabavnih sadržaja i iz drugih gradova i sredina, što će se i ove godine ponoviti.

U subotu, 11. juna u 20:00 svečano otvaranje manifestacije biće obeleženo koncertom nove estradne muzičke zvezde Zorana Petrovića.

Nedelja je rezervisana za projekcije filmova od 21:00, ponedeljkom od 20:00 će goste zabavljati muzičar i klavijaturista Dragoljub Grbić, utorkom će se održavati i vinske večeri koje će se smenjivati sa pivskim (kraft pivare su novina u manifestaciji), a sve uz muziku dua “Hand Made” od 20:00.

Sredom su multimedijalne večeri sa raznim izvođačima, kulturno umetničkim društvima, muzičarima, književnicima, glumcima, pevačkim gupama, horovima, a biće održano i sećanje na Uroša Milojevića.

Četvrtkom se organizuje dečiji program sa raznim zanimljivim sadržajima, plesnim grupama, organizacijom kreativnih radionica, nastupa horova, predstava za decu i projekcijama crtaća i dečijih filmova. Programi za decu počinju od 18:00, a projekcije od 21:00.

Petkom nastupa vokalna solistkinja Milica Dosković, a subotom Ana Šajrer i “Bid Bend” Gagić i prijatelji, a najavljuju se i koncerti iznenađenja.

Detaljan program će biti objavljen na FB stranici “Banatska bajka – leto u gradskoj bašti