6 C
Zrenjanin
4.02.2023.
Naslovna stranicaZrenjaninZR SportEvropska nedelja sporta biće obeležena i u Zrenjaninu

Evropska nedelja sporta biće obeležena i u Zrenjaninu

Aktivnosti su planirane od 23. do 30. septembra na više lokacija u gradu.

European Top 44 Airplay chart

Evropska nedelja sporta je događaj koji je pokrenula Evropska komisija sa ciljem da razvija sport i fizičku aktivnost. Mnogim evropskim gradovima priključiće se i Zrenjanin kroz aktivnosti koje će se organizovati na više lokacija u gradu.

Svečano otvaranje manifestacije je planirano u petak (23. septembra) u 10h na Trgu slobode, kada počinju sportsko- zabavni poligoni.

Program Evropske nedelje sporta u Zrenjaninu pogledajte ovde:

zrenjanin.rs

Trka za srećnije detinjstvo

U okviru manifestacije, u subotu (24. septembra) biće održana Trka za srećnije detinjstvo, u tržnom centru BIG, sa početkom u 10h. Crveni krst Zrenjanina ovu aktivnost organizuje preko 40 godina, a pravo da učestvuje na ovoj trci ima svako ko kupi učesnički broj po simboličnoj ceni od 50 dinara. Brojevi se mogu kupiti na dan trke, pre starta ili u prostorijama Crvenog krsta Zrenjanina. Sav novac koji se prikupi na ovaj način biće prosleđen u fond humanitarne akcije “Sportom za bolje sutra”.

Istog dana, u BIG-u će od 9 do 13 časova biti postavljen transfuziomobil, pa će građani humanost moći da iskažu i dobrovoljnim davanjem krvi.

Sportski savez Zrenjanina, Savez za školski sport i Crveni krst Zrenjanina pozivaju sugrađane da u što većem broju posete neku od aktivnosti i podrže Evropsku nedelju sporta.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
light rain
6 ° C
6 °
6 °
83 %
7.5kmh
100 %
Sat
6 °
Sun
2 °
Mon
1 °
Tue
2 °
Wed
-3 °