20.6 C
Zrenjanin
29.05.2024.
Naslovna stranicaKlub planinara Zrenjanin organizuje šetnju Stajićevo-Vodice

Klub planinara Zrenjanin organizuje šetnju Stajićevo-Vodice

European Top 44 Airplay chart


Klub planinara “Zrenjanin” u cilju masovnog rekreativnog angažovanja poziva svoje članove kao i sve zainteresovane građane na pešačenje do crkve na Vodici koja je 6 kilometara udaljena od Stajićeva.
Ukoliko ste psiho-fizički spremni, sutra, u subotu 4. novembra dođite na skup učesnika na autobuskoj stanici na početku ulice Nikole Pašića (preko puta Mediveta). Skup je u 7:25h, odlazak do Stajićeva predviđen je prigradskim autobusom u 7:30h, a cena karte je 180 dinara. Povratak u Zrenjanin je u popodnevnim časovima.
Polazak na pešačenje je u 8h iz Stajićeva do crkve na Vodici, gde je predviđena pauza. Nakon toga kreće se za Zrenjanin preko Stajićeva, kroz Ečku, pored fudbalskog stadiona u Ečki i desnom obalom Begeja ili biciklističkom stazom.
Ukoliko se umorite, u 12h polazi autobus iz Stajićeva pa možete skratiti pešačenje i vratiti se za Zrenjanin.
Dužina pešačke ture Stajićevo-Vodica-Stajićevo-Zrenjanin iznosi oko 25km, a dužina pešačke ture Stajićevo-Vodica-Stajićevo je 12 kilometara.
Klub planinara vam savetuje da ponesete dovoljno vode, nešto da grickate usput i da se obučete udobno i u skladu sa vremenom.
O klubu planinara saznajte ovde.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
clear sky
20.6 ° C
20.6 °
20.6 °
71 %
4.4kmh
6 %
Sre
25 °
Čet
26 °
Pet
24 °
Sub
28 °
Ned
26 °