Naslovna stranicaZrenjaninZR SportHumanitarni Feeder kup za malog Boška

Humanitarni Feeder kup za malog Boška

Pecaroši pomažu malom Bošku

European Top 44 Airplay chart

Humanitarni Feeder kup, za pomoć malom Bošku Gugleti, održaće se 20. juna na gradskom jezeru.

Boško je rođen 14. februara ove godine u Novom Sadu, i nekoliko meseci nakon rođenja, dijagnostifikovana mu je spinalna mišićna atrofija tip 1, neuromišićna bolest koja se ispoljava atrofijom mišića i postepenim gubitkom životnih funkcija – hodanja, gutanja, varenja, disanja, i rada srca.

Lečenje je veoma skupo, i pored osnovnih lekarskih pregleda i nadgledanja, potrebne su i ortopedska pomagala, analize, terapije, gorivo za prevoz itd.

Fider pecaroši iz Zrenjanina organizovaće za Boška humanitarni kup, gde će novac od kotizacija biti uplaćen na račun za lečenje. Kotizacija je 1500 dinara po osobi, a svaki učesnik dobiće lanč paket i osveženje.

Pecanje će se obavljati na pet lokacija sa po pet ljudi, po pravilima FIPS-a, a za prva tri mesta u sektoru i prva tri mesta na stazi obezbeđene su medalje.

Okup je u 06:00, izvlačenje pozicija do 06:20, početak hranjenja u 07:20, pecanje počinje desetak minuta kasnije i peca se do 14:00.

Ako želite da učestvujete na takmičenju i pomognete malom Bošku, javite se Bojanu Cvijanoviću na telefon 065/997-01-23 ili Radovanu Mitroviću na 069/289-78-53

Bošku možete pomoći i uplatom preko SMS-a 1032 na 3030 (cena poruke 200 dinara, bez PDV-a).

Neka od pravila Sportsko-ribolovnog Saveza Srbije za domaćine i organizatore:

Neće se dozvoljavati organizovanje takmičenja nijednom domaćinu koji posle takmičenja ne vraća ribu u vodu, izuzev ako je korisnik ribarskog područja/nadležno ministarstvo doneo drugačiju odluku. Strogo je zabranjeno ubijati ribu !!!

Domaćin ne sme promeniti stazu ni mesto održavanja takmičenja. Rezervnu stazu može odobriti samo organizator odnosno Savez sportskih ribolovaca Srbije.

Komisija za konkurse i izbor staza je nadležna za sve staze. Ako dođe do vanrednih vremenskih uslova komisija 12 dana pre takmičenja daje definitivnu odluku o tome da li se peca na određenoj ili rezervnoj stazi.

Sve organizacije koje konkurišu za domaćina takmičenja dužne su da se pre konkurisanja obeveste o finansijskim sredstvima koje Savez izdvaja za organizaciju tih takmičenja.

Domaćin takmičenja je dužan da, po završetku takmičenja, sačini izveštaj i dostavi ga u Savez, najkasnije tri dana po završetku takmičenja.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
overcast clouds
9.4 ° C
11.2 °
9.4 °
62 %
3.1kmh
100 %
Thu
17 °
Fri
18 °
Sat
14 °
Sun
18 °
Mon
12 °