Naslovna stranicaZrenjaninZR SportPrijave za 2. Zrenjaninski maraton do 20. maja

Prijave za 2. Zrenjaninski maraton do 20. maja

Ulice koje se nalaze na ruti trke, biće zatvorene za saobraćaj.

European Top 44 Airplay chart

2. Zrenjaninski maraton održaće se u nedelju 29. maja, a za prijavu trkača ostalo je još samo nekoliko dana. Za one najspremnije, opcija su trke na 21 i 42 kilometara, a za rekreativce Trka zadovoljstva na 7 kilometara ili štafeta za timove 3×7 kilometara.

U sklopu ove sportske manifestacije biće održana i trka za osobe sa invaliditetom kao i trka za najmlađe.

1. Zrenjninski maraton (foto: 105.rs)

Staza je kružna i gotovo celom dužinom ravna. Dužina kruga je 7030 metara, pa će maratonci trčati šest krugova, polumaratonci tri, a učesnici u Trci zadovoljstva jedan krug. Start je na Trgu Slobode ispred zgrade Skupštine Grada. Zatim ulicom Kralja Aleksandra, Svetosavska, Nemanjina, Slobodana Bursaća, Saveznička, Petefijeva, Obilićeva, Obala Sonje Marinković, Narodnog Fronta, Subotićeva, Kej 2. Oktobra, Gundulićeva, Stevice Jovanovića, Đorđa Stratimirovića. Jovana Popovića, Narodne Omladine, Zmaj Jovina, Đure Jakšića, Jug Bogdana, Koče Kolarova, Vojvode Petra Bojovića, Zmaj Jovina, Narodne Omladine, Subotićeva i Trg Slobode, na kome se nalazi cilj.

Ujedno, ove ulice će biti zatvorene za saobraćaj tokom trajanja trke. Trka je vremenski ograničena na 6 sati. Za to vreme svi trkači moraju proći kroz cilj.

Staza 2. Zrenjaninskog maratona (foto: zrenjaninskimaraton.rs)

Start trke za maratonce i za osobe sa invaliditetom planiran je za 9h, a sve ostale trke startovaće u 11h.

Pozovite porodicu, prijatelje i kolege i podržite još jednu sportsku manifestaciju u Zrenjaninu. Prijaviti se možete na ovom linku: https://runtrace.net/#zrmaraton2022

Vidimo se na startu!

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
overcast clouds
14.3 ° C
14.3 °
14.3 °
44 %
3kmh
92 %
Thu
14 °
Fri
18 °
Sat
21 °
Sun
24 °
Mon
23 °